Επίσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στο νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτ. Γιαννακόπουλο

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, παρουσία και του βουλευτή του κόμματος, Νίκου Παπαδόπουλου, αποτελούμενη από τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής, Πέτρο Παπαγεωργίου και τα μέλη της Γραμματείας Μικρομεσαίων, Αρ. Ανδρέου, Σπ. Μητρούλα και Μ. Παπαδόπουλο, συναντήθηκαν την περασμένη Παρασκευή με το νέο πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας, Σωτήρη Γιαννακόπουλο, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.
Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα του κλάδου και η αξιολόγηση των «εργαλείων» που προσφέρει η σημερινή Κυβέρνηση στους μικρομεσαίους με τη συνδρομή του ΕΒΕ, όπως ενημέρωση και βοήθεια για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.
Σύγκλιση απόψεων υπήρχε και στα σχέδια του ΕΒΕ που ανέπτυξε ο πρόεδρος για το Agromarketing που σκοπό θα έχει την εξωστρέφεια των τοπικών βιομηχανιών, βιοτεχνιών και παραγωγών, όπως και τη δημιουργία αγροτικού τμήματος στο ΕΒΕ.
Από την πλευρά του, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Νίκος Παπαδόπουλος, τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο του Επιμελητηρίου, με τη συνδρομή και των αντίστοιχων υπουργείων.
Παρούσα στη συζήτηση ήταν και η γραμματέας του Επιμελητηρίου κα Καλλιόπη Τζήκα.
ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Add Comment