Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας από τον Μουσικό Σύλλογο Ελασσόνας

Σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας “musicArte” το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (Τσικνοπέμπτη) 8 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα δεξιώσεων «Hamos Place» στην Ελασσόνα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου και καλλιτεχνικός διευθυντής των μουσικών συνόλων κ. Κωνσταντίνος Μάτης, πλαισιωμένος από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καλωσόρισε τους παριστάμενους και έκανε ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης χρονιάς.
Έγινε αναφορά στις πετυχημένες εμφανίσεις των χορωδιακών συνόλων στα χορωδιακά φεστιβάλ της Πτολεμαΐδας, Καρύστου και Θέρμης Θεσσαλονίκης για τη μικτή χορωδία καθώς και τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας MusicArte στη 2η πανελλήνια συνάντηση νεανικών – παιδικών χορωδιών στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και στο Πάρκο των Ευχών στο Αλκαζάρ.
Επίσης σημείωσε την εντυπωσιακή επιτυχία του τμήματος προετοιμασίας για τα ειδικά μαθήματα των πανελληνίων εξετάσεων μιας και η πρώτη στη σειρά εισαγωγής στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ), Γεωργία Βαρδακώστα είναι μαθήτρια στα εργαστήρια του συλλόγου. Συνεχάρη τους γονείς του τμήματος baby music (1-3 ετών) και των τμημάτων μουσικής προπαιδείας (3-7 ετών) για την ενεργή συμμετοχή τους στα εργαστήρια και στην εξαιρετική παράσταση των Χριστουγέννων με την καθοδήγηση της μουσικοπαιδαγωγού κ. Έφης Φαρμάκη.
Κλείνοντας, ανακοίνωσε ότι η μικτή και η νεανική χορωδία του συλλόγου προετοιμάζονται να συμμετέχουν σε χορωδιακές συναντήσεις σε διάφορες πόλεις μετά από προσκλήσεις που έχουν δεχθεί στο προσεχές εαρινό εξάμηνο.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Γιαννούλας ως εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής. Στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς των μελών του συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και την συμπαράσταση του δήμου Ελασσόνας.
Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε γλέντι με πολύ τραγούδι και χορό από τα μέλη και τους φίλους του musicArte υπό τους ήχους μουσικού σχήματος αποτελούμενο από καθηγητές των μουσικών εργαστηρίων του συλλόγου.

[wpg_thumb]

Add Comment