ΠΟΕ – Αστραπή Νέας Πολιτείας: Άνετο 3-0 για τον πολύ καλό ΠΟΕ

Άνετη επικράτηση για τον «φρέσκο» και νεανικό Π.Ο. Ελασσόνας, που κέρδισε με 3-0 την ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας, αποτέλεσμα που τον φέρνει στα πρώτα «σκαλιά» του βαθμολογικού πίνακα.
Το ποδοσφαιρικό σύνολο του Δημ. Μπουκουβάλα διατήρησε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ανέβασε ρυθμούς στο β΄ ημίχρονο και παρουσιάστηκε για ακόμη μία αγωνιστική με όρεξη και διάθεση για καλό ποδόσφαιρο, παίζοντας ομαδικά, με καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα Αστραπή Νέας Πολιτείας, παίζοντας καθαρό παιχνίδι, προσπάθησε και κατάφερε να περιορίσει την έκταση του σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Φάσεις – γκολ

11΄: Ωραία προσπάθεια του Καραμάνου από δεξιά, με σέντρα – σουτ, και ο επερχόμενος Γελαλής με κοντινό σουτ γράφει το 1-0 .
15΄: Δυνατό σουτ του Παναγιώτου από καλή θέση και η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.
16΄: Από τα αριστερά, επικίνδυνο σουτ του Κυρίτση Ι. φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.
19΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Περτζιόνι από καλή θέση και ο γκολκίπερ της Ν. Πολιτείας διώχνει τη μπάλα.
25΄: Ομαδική προσπάθεια των φιλοξενουμένων, η μπάλα στα πόδια του Πράπα, που σουτάρει, με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γούπου.
30΄: Από δεξιά σέντρα – σουτ του Παναγιώτου και η μπάλα με περίεργη πορεία μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Ν. Πολιτείας.
31΄: Οι Ελασσονίτες πιέζουν για δεύτερο τέρμα. Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των παικτών, η επικίνδυνη κεφαλιά του Μπούνα μπροστά στην εστία μπλοκάρεται σωτήρια από τον Κουτσογιαννούλη.
34΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΕ , όταν ο Ματούλας παίρνει τη μπάλα από τη σέντρα, προχωρά και σουτάρει λίγο πριν την εστία, αλλά η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.
41΄: Νέα προσπάθεια των γηπεδούχων και τον δραστήριο Ματούλα να σουτάρει από τα αριστερά, αλλά ο Κουτσογιαννούλης και πάλι να λέει «όχι», μπλοκάροντας σωτήρια.
58΄: Εκτέλεση φάουλ σε επικίνδυνη θέση από τον Γελαλή και ο γκολκίπερ της Ν. Πολιτείας πέφτοντας στην αριστερή του γωνία διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.
59΄: Νέα επίδειξη τεχνικής από τον εξαιρετικό Ματούλα, από την αριστερή πλευρά, που σουτάρει αλλά και πάλι ο Κουτσογιαννούλης έτοιμος αποκρούει.
60΄: Συνέχεια στην πίεση από τον ΠΟΕ, που αποδίδει καρπούς, αφού το δυνατό σουτ του Ποτούσογλου βρίσκει δίχτυα, γράφοντας το 2-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
63΄: Οι φιλοξενούμενοι αντιδρούν με επικίνδυνη επίθεση και το δυνατό κοντινό σουτ από τον Μαναό υποχρεώνει τον έμπειρο Γούπο να μπλοκάρει σωτήρια με ωραία προσπάθεια.
70΄: Ίδιο «σκηνικό» στην περιοχή της Ν. Πολιτείας, και νέα ευκαιρία για τον ΠΟΕ, με τον Ματούλα να σουτάρει και τον πολύ καλό Κουτσογιαννούλη να αποκρούει σωτήρια.
75΄: Αποβολή(με 2 κίτρινες κάρτες) για τον Σκόμπα της Ν. Πολιτείας.
77΄: Νέο «όχι» του γκολκίπερ Κουτσογιαννούλη σε σουτ του Ματούλα.
80΄: Άτυχη στιγμή για τον τερματοφύλακα της Ν. Πολιτείας, που τραυματίζεται και αποχωρεί από τον αγώνα. Στη θέση του, με εσωτερική αλλαγή, τον αντικαθιστά ο Κιούσης.
85΄: Επιμένει ο Ματούλας, αλλά το σουτ που κάνει…αποκρούεται από τον εκτελούντα χρέη τερματοφύλακα Κιούση!
87΄: «Δικαίωση» για τον Ματούλα, αφού με ωραίο σουτ γράφει το τελικό 3-0 .

Τον αγώνα διηύθυναν οι κ.κ. Φακής, Νίκζας, Νάκας

[wpg_thumb]

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Δ. Μπουκουβάλας): Γούπος, Καραμάνος, Κυρίτσης Ι., Ποτούσογλου, Περτζιόνι, Κυρίτσης Αθ., Γελαλής(71΄ Συνάπαλος), Παναγιώτου(62΄ Παπαχρήστου), Μπαρλαγιάννης(76΄ Ντούμος), Ματούλας, Μπούνα(80΄ Κωνσταντινίδης).

ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ(Γ. Πράπας): Κουτσογιαννούλης(λ.τ. 80΄ Βουβουσίρας), Σκόμπας, Χλωρός, Κατσάνος, Ζήσης, Καψιώχας, Καλτσάς, Μπέτσης(73΄ Κιούσης), Αργυρακούλης(60΄ Ασπετάκης), Πράπας(73΄ Φώτης), Μαναός.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment