Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα και συγκεκριμένα στην αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων του Αλκαζάρ, το πανελλήνιο αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πάλης που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΛ.Ο.Π.) με αγώνες στο στυλ της Ελληνορωμαϊκής και της Ελευθέρας.
Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό και οι όλοι οι νεαροί αθλητές κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες και εντυπώσεις , παρουσίασαν πολύ καλά χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας τόσο την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση, ενόψει της νέας σεζόν που θα αρχίσει από τον Ιανουάριο, όσο και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης . Οι μικροί αθλητές με χαρά και ενθουσιασμό δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα ενώ στις κερκίδες του σταδίου βρέθηκαν δεκάδες γονείς .
Στους αγώνες συμμετείχαν 166 αθλητές/τριες. από τους παρακάτω συλλόγους : ΑΠΣ Τρικάλων , ΣΒΑ Τρικάλων , Α.Σ.Τρικάλων ,ΟΓΧΗΣΤΟΣ , ΤΡΙΚΚΗ Τρικάλων , ΗΦΑΙΣΤΟΣ Βαθυλάκου , ΤΙΤΑΝ Πύργου , ΘΗΣΕΥΣ Περιστερίου , ΗΡΑΚΛΗΣ Περιστερίου , ΑΘΛΕΣΗ Ιλίου , ΜΙΛΤΙΑΔΗ Μαραθώνα , ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τυρνάβου ,ΠΑΟ Βόλου ,ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Βόλου , ΠΟΠ Χαλκίδας , ΑΝΤΥΠΑΣ Νίκαιας .
Στους αγώνες παραβρέθηκε ο π. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Παιδής ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό καλωσόρισε τους αθλητές και τους γονείς και ανέφερε
« Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός μέσα από μια σειρά έργων προσπαθεί να βελτιώνει συνεχώς τους Αθλητικούς Χώρους Μαζικού Αθλητισμού σε όλη τη Θεσσαλία συμβάλλοντας τόσο στην αναβάθμιση των συνθηκών για τα παιδιά και τους αθλητές που προπονούνται καθημερινά ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί τις υποδομές ώστε να μπορούν να φιλοξενούνται μεγάλα αθλητικά γεγονότα δίνοντας μεγάλη ώθηση στον αθλητικό τουρισμό και την τοπική οικονομία» τόνισε ο κ. Παιδής .

Θέματα #αγώνες #Θανάσης Παιδής #Λάρισα #πάλη