Την περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής Λάρισας ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με την κα Νίκη Μουτζούρογλου, Διευθύντρια του Υπουργού Παιδείας κ.Γαβρόγλου, για θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου.
Κατά την συνάντηση το θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση ήταν η αναστολή λειτουργίας του γυμνασιακού παραρτήματος Καρυάς του Δήμου Ελασσόνας ,που είχε προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και στις οικογένειες των μαθητών της κοινότητας.
Ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε την αναγκαιότητα λειτουργίας του Γυμνασιακού παραρτήματος λόγω της ιδιαιτερότητας της ορεινής περιοχής και της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης από το κοντινότερο γυμνάσιο Καλλιθέας καθώς και τις εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες τη χειμερινή περίοδο που δυσκολεύουν τη μετακίνηση των μαθητών .
Η Δ/τρια του Υπουργού κα Μουτζούρογλου διαβεβαίωσε τον κ.Παπαδόπουλο πως το Υπουργείο έχει ήδη αναστείλει το κλείσιμο του παραρτήματος και ότι ενέκρινε κατ’ εξαίρεση τη λειτουργία του για το σχολικό έτος 2017-2018, τονίζοντας παράλληλα ότι επιδίωξη του Υπουργείου Παιδείας είναι το γυμνασιακό παράρτημα Καρυάς να λειτουργήσει τα επόμενα χρόνια ως ανεξάρτητη σχολική μονάδα.

Θέματα #βουλευτής #ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ #εκπαίδευση #Καρυά Ελασσόνας #Νίκος Παπαδόπουλος #ΣΥΡΙΖΑ #υπουργείο