Πανηγυρική εκδήλωση για την Αγία Τριάδα στη Σκαμνιά

Ο Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών ΄΄Ο ΟΛΥΜΠΟΣ΄΄ πραγματοποίησε με επιτυχία εκδήλωση την Κυριακή 4 Ιουνίου το μεσημέρι στην πλατεία της Συκαμινέας. Τα χορευτικά του Συλλόγου Σκαμνιωτών τίμησαν τη παράδοση και τον εορτασμό της Αγίας Τριάδας με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών, στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική.

Το πρωί της Κυριακής δεν τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγία Τριάδας στην παλιά  Σκαμνιάς λόγω της αστάθειας του καιρού με τις βροχοπτώσεις και η κακή κατάσταση του υπάρχοντος χωματόδρομου εμπόδισε τους απανταχού Σκαμνιώτες να μεταβούν στην ιστορική παλιά Σκαμνιά.

Η Θεία Λειτουργία τελικά τελέστικε στον Ιερό Ναό της Αγία Τριάδας της Συκαμινέας και πλήθος πιστών παρακολούθησε την θεία λειτουργία ενώ ο Σύλλογος Σκαμνιωτών πρόσφερε  αρτοκλασία.

[wpg_thumb]

Το Δ.Σ του Συλλόγου Σκαμνιωτών ευχαριστεί όλους τους παριστάμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ιδιαίτερα τους χορευτές και χορεύτριες του Συλλόγου Σκαμνιωτών που με τις οδηγίες της χοροδιδασκάλισας κ. Ελένης Φλίκα κατέπληξαν το κοινό και ζέσταναν την ατμόσφαιρα με το γλέντι που ακολούθησε.

Add Comment