Ο Γιώργος Κατσιαντώνης στις εκδηλώσεις Μνήμης του Αγίου Αθανασίου στον Ευαγγελισμό Ελασσόνας

Το παρών στις εκδηλώσεις για τη μνήμη του Αγίου Αθανασίου έδωσε ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης στον Ευαγγελισμό Ελασσόνας.
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης παρακολούθησε με ευλάβεια τη θεία λειτουργία και την περιφορά της εικόνας του Μεγάλου Αγωνιστή της Ορθοδοξίας στον περίβολο του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου.
Στη συνέχεια μέσα σε κλίμα ιερότητας και σεβασμού προς τον Πατέρα της Πίστεως των Χριστιανών συμμετείχε στις τιμές προς τον Μέγα Άγιο Αθανάσιο βλέποντας τις γυναίκες του χωριού να μοιράζουν εδέσματα, να τραγουδούν και να σέρνουν το χορό στο προαύλιο του Ιερού Ναού… ενώ στις εκδηλώσεις πήραν μέρος και χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Ελασσόνας.

Γιώργος Κατσιαντώνης σε κυβέρνηση για κονδύλια ΕΣΠΑ : Μιλάτε για Ανάπτυξη… αλλά την μάζεψε το σπουπιδιάρικο…!!!

Για “άφαντα” κονδύλια που αφορούν στα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ, με τις 9 στις 10 επιχειρήσεις να λαμβάνουν απορριπτικές απαντήσεις στα αιτήματα τους για νέες επενδύσεις, κάνει λόγο ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης στην ερώτηση του προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημητρη Παπαδημητρίου,επισημαίνοντας τις τραγικές συνέπειες του σοβαρού αυτού ζητήματος, στην αλματώδη αρνητική ανάπτυξη της αγοράς.
Τα στοιχεία των αποτελεσμάτων του ΕΠΑΝΕΚ για τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα και την Αυτοαπασχόληση των Πτυχιούχων δείχνουν τη δραματική κατάσταση στο ζήτημα των απορριπτικών επενδυτικών στοιχείων που υπέβαλλαν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις με αρνητικό ρεκόρ έγκρισης στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που δείχνει ότι μόνο 1 στις 15 επενδυτικές προτάσεις που υποβλήθηκαν έχει τύχη να εγκριθεί… παρόλο που η πλειοψηφία τους πληρούν τις προϋποθέσεις.
Με βάση τα στοιχεία που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος με επιστολή του προς τους αρμόδιους Υπουργούς που κάνει λόγο για άμεση αναγκαιότητα της αύξησης του προϋπολογισμού που αφορά την αναβάθμιση μικρών επιχειρήσεων, ο Γιώργος Κατσιαντώνης ρωτά τον Υπουργό για τις ενέργειες που προτίθεται να κάνει προκειμένου να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εν λόγω επιχειρήσεων που διαθέτουν τα προνόμια για να ενταχθούν στα συγκεκριμένα προγράμματα και να επιχορηγηθούν από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ.

Κατσιαντώνης προς Τσακαλώτο και κυβέρνηση για αφορολόγητο και αξιολόγηση: Άντε να σας δω τώρα… θα χορέψετε πάλι πεντοζάλι… πείνας τους Έλληνες η θα παραιτηθείτε σεβόμενοι όπως λέτε τις αξίες της Ευρώπης;

Τα πυρά του προς τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και την κυβέρνηση για την “καταδίκη σε θάνατο” που ετοιμάζουν για την Ελλάδα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την τρόικα, ρίχνει με μια σκληρή του δήλωση ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης που μετρά αρκετά χρόνια πολιτικής εμπειρίας στην Αμερική, όπου ήταν βουλευτής με τους Δημοκρατικούς.

Οι… βροντερές δηλώσεις του κ. Τσακαλώτου περί παραίτησης αν κοπεί το αφορολόγητο και περί ηθικών αξιών της Ευρώπης… ακούγονται πλέον στους Έλληνες ως παραφωνία… Το πεντοζάλι έρχεται για τους Έλληνες όπως το είχατε τάξει προεκλογικά… Πείνα, φόροι, μείωση του αφορολόγητου είναι τα “μαθήματα χορού” και το ευρωπαϊκό δημοκρατικό πλαίσιο που στήσατε εσείς χωρίς κανένα ηθικό φραγμό… Πάλι θα τα υπογράψετε όλα… αν δεν το έχετε κάνει ήδη… και πάλι θα “πουλάτε” κουτόχορτο στους πολίτες περί δήθεν επιτυχιών της κυβέρνησης… για να κρατήσετε την καρέκλα σας ζεστή μέχρι να αποτελειώσετε αυτή τη χώρα… που κάποτε έστεκε περήφανη….
Απευθυνόμενος στον Υπουργό Οικονομικών ο Γιώργος Κατσιαντώνης δήλωσε: Σας είχα ψυχολογήσει σωστά… όταν έλεγα πριν ένα μήνα περίπου ότι σας είδα σκυφτό και κατσουφιασμένο στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Οι ασάφειες για το κλείσιμο της αξιολόγησης… “έβγαζαν μάτι”… αλλά κανείς δεν πίστεψε το παραμύθι σας… Δεν “πουλάτε¨ πια σαν κυβέρνηση το έχετε αντιληφθεί η ζείτε στο δικό σας κόσμο;
Μάλλον όχι θα πω εγώ και όλοι οι Έλληνες πολίτες που καταλαβαίνουν ότι είστε η κυβέρνηση του “ναι σε όλα” !!! Ναι σε νέα βαριά και επαχθή μέτρα, να σε μειώσεις συντάξεων, ναι στην υπανάπτυξη της χώρας και στην καταδίκη αβεβαιότητας για όλους τους Έλληνες.

[wpg_thumb]

Θέματα #Ελασσόνα #επισκέψεις #ερωτήσεις #ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ #παρεμβάσεις