Δωρεάν προβολή ταινίας στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας την Κυριακή

Δωρεάν προβολή για παιδιά της ταινίας «Ο Μίνι και οι κλέφτες του μελιού» στη Δ.Π.Λ.-Μ.Γ.Ι.Κ. την Κυριακή 2 Απριλίου στις 11:30

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Κυριακή στο μουσείο…αλλιώς!», κατά το οποίο κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα προβάλλονται στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα ποιοτικές ταινίες για παιδιά με ελεύθερη είσοδο, θα προβληθεί την Κυριακή 2 Απριλίου στις 11:30 η δανέζικη ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Μίνι και οι κλέφτες του μελιού» για παιδιά από 3 ετών.
Απαραίτητη η προκράτηση θέσης: τηλ. 2410-672499, 621205 (πρωινές ώρες).

[wpg_thumb]

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ώρα 11:30, ηλικία 3+
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «Ο Μίνι και οι κλέφτες του μελιού» των Jannik Hastrup και Flemming Quist Moller.
Κινούμενα σχέδια, Fiction, έγχρωμο, διάρκεια 75’, Δανία, 2014.
Ο Μίνι το σκαθάρι εμφανίζεται σε ένα τσίρκο ζωυφίων μαζί με τον Εγκον και την Νταγκμαρ. Η Μιραντα, ένας νεαρός ψύλλος, ενοχλεί τον Μίνι και τον ξεγελάει, κάνοντάς τον να μπλεχτεί στον ακροβατικό χορό της Νταγκμαρ, με αποτέλεσμα να πέσει και να γυρίσει το πόδι της. Ντροπιασμένος, ο Μίνι το βάζει στα πόδια και μπαίνει σε μια συμμορία ληστών. Αρχηγός της είναι ένα σκαθάρι που λέγεται Basse, που διατάζει τον Μίνι να κλέψει τα αποθέματα της κυψέλης. Όμως οι μελισσόστρατιώτες τον συλλαμβάνουν, και τον καταδικάζουν σε ισόβια καταναγκαστικά έργα. Οι Μελισσοπριγκίπισσες τον βρίσκουν χαριτωμένο και τον παίρνουν για κατοικίδιο, μέχρι που το σκάει και βρίσκει άσυλο στους ληστές, οι οποίοι στο μεταξύ έχουν κλέψει τη μοτοσικλέτα του Εγκον. Η Μιράντα μετανιώνει για τον τρόπο που του φέρθηκε, και οι δυο τους, μαζί με τους γενναίους φίλους τους τα μυρμήγκια, καταφέρνουν να πάρουν πίσω την αγαπημένη αγωνιστική μοτοσικλέτα του Εγκον.

Add Comment