Γ. Κατσιαντώνης για εκκρεμείς συντάξεις και κατασχέσεις προνοιακών επιδομάτων

Κομπάρσοι… της ταινίας “ο κατήφορος” με τη σκηνοθεσία της κυβέρνησης…. οι 150.000 συνταξιούχοι ,δηλώνει ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης

Γιώργος Κατσιαντώνης για ομολογία ΕΦΚΑ : Η κυβέρνηση… “ξεγύμνωσε” την ίδια την κυβέρνηση
Την πλήρη κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος με την ομολογία- φωτιά… εν μέσω non paper της Διοίκησης του ΕΦΚΑ, που αφορά την αδυναμία πληρωμής 150.000 παλιών και νέων συντάξεων επισημαίνει με ερώτηση του προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης.
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης ρίχνει τα πυρά του στην κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “προφανώς και γνωρίζουν ότι υφίσταται τέτοιο μείζονος σημασίας ζήτημα, καθότι τα προβλήματα που αναλύονται στο άκρως εμπεριστατωμένο και αναλυτικό κείμενο του εγγράφου…. για την αναποτελεσματική λειτουργία του δεν είναι σημερινά… και προφανώς δεν είναι άμοιρα γνώσεων του αρμόδιου Υπουργού και του ιδίου του Πρωθυπουργού…”
“Οι τυμπανοκρουσίες για τα… εγκαίνια μια νέας εποχής στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας… σίγησαν οριστικά… με τον ΕΦΚΑ να βρίσκεται ένα βήμα πριν το λουκέτο” τονίζει στην Υπουργό ο Βουλευτής Λάρισας που της ζητά να απαντήσει εγγράφως και με τεκμηριωμένο λόγο, παράθέτοντας επίσημα στοιχεία για την επιβεβαίωση η μη του περιεχομένου του εγγράφου περί ανυπαρξίας σχεδίου για την πληρωμή των συντάξεων.
Ο ΕΦΚΑ επισημαίνει ο Γιώργος Κατσιαντώνης με το εν λόγω έγγραφο… δείχνει να “σηκώνει τα χέρια ψηλά”…. άραγε επισημαίνει στην ερώτηση του προς την Έφη Αχτσιόγλου κάνει και η κυβέρνηση το ίδιο… η προτίθεται να εκπονήσει νέο σχέδιο… με ενέργειες στην πράξη… ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η εκταμίευση των 869 εκατ. Ευρώ, η οποία θα διατεθεί προκειμένου για την πληρωμή των οριστικών συντάξεων και των αναδρομικών που οφείλονται σε περισσότερους από 150.000 παλαιούς και νέους συνταξιούχους?

Για “σταύρωση” χιλιάδων δικαιούχων των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ κάνει λόγο ο βουλευτής Λάρισας, Γιώργος Κατσιαντώνης

Γιώργος Κατσιαντώνης για ακατάσχετο Οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ: “Σφυρίζει κλέφτικα… η κυβέρνηση…”

Λάβρος κατά της κυβέρνησης για την απαράδεκτη ανυπαρξία νομοθετικής ρύθμισης που αφορά το ακατάσχετο των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ εμφανίζεται ο Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος με ερώτηση του προς τους Υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου και Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, κάνει λόγο για “σταύρωση” χιλιάδων δικαιούχων που βρίσκονται στο έλεος των κατασχέσεων λίγες μέρες πριν τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα !

” Οι καταγγελίες πολλών χιλιάδων δικαιούχων στο Νομικό Φορέα ΓΟΝΕΙΣ που κινητοποιήθηκε άμεσα και ζήτησε από εμένα εγγράφως να μεριμνήσω προκειμένου να διασφαλιστεί με ειδική διάταξη το αναφαίρετο δικαίωμα των συμπολιτών μου, ώστε να διαφυλαχθεί στο ακέραιο το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΓΟΝΕΙΣ θα καταβληθεί στις 10/04/2017 (1η δόση) με θέτει προ των ευθυνών μου και της υποχρέωσης μου που έχει να κάνει με την καθημερινή επιβίωση ανθρώπων… που αναμένουν ως… Θείο Δώρο… το επίδομα για το γάλα των παιδιών τους να παρέμβω με όλη μου την ψυχή …για να μη γίνει η κυβέρνηση ο… δήμιος τους” επισημαίνει στους αρμόδιους Υπουργούς ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων.

Ως περίτρανη απόδειξη για τις… άγριες διαθέσεις της Κυβέρνησης ο Γιώργος Κατσιαντώνης καταδεικνύει τις προηγούμενες κατασχέσεις επιδομάτων που έλαβαν χώρα και ζητά από την Έφη Αχτσιόγλου και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να προχωρήσουν άμεσα και πριν την 10η Απριλίου που θα γίνει η καταβολή της 1ης δόσης του επιδόματος, σε ενέργειες που θα εξαιρούν από το καθεστώς των κατασχέσεων ,,,τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ.

Add Comment