Σημαντικές επιτυχίες του Συλλόγου Αντισφαίρισης

Την Κυριακή 22 Μαίου έγινε στην Νεάπολη Λάρισας το 2o Παλλαρισαικό τουρνουά τένις με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλους τους συλλόγους της Κεντρικής Ελλάδος.

Ο σύλλογός μας πέτυχε το απόλυτο 4 στα 4 με τις Κίτση Αθηνά, Κίτση Μάνια, Ράπτη Φωτεινή και Ρέντα Κων/να, να παίρνουν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους που δημιουργήθηκαν και να αποδέικνύουν για πέμπτο συνεχόμενο τουρνουά ότι η Ελασσόνα είναι πρώτη δύναμη στις ηλικίες έως 10 ετών στην Κεντρική Ελλάδα.

Εδώ να αναφέρουμε ότι οι αγώνες γίνονται με το σύστημα round robin δηλαδή παίζουν όλοι με όλους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ITF.Ο σύλλογός μας θα ήθελε σε αυτό το σημείο να δώσει συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του καθώς φυσικά και στην προπονητριά τους κ. Παγώνα Καλαμπούκα για τις συνεχόμενες επιτυχίες και να ανακοινώσει ότι όποιος θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα του τένις δεν έχει παρα να απευθυνθεί στους ανθρώπους του συλλόγου που βρίσκονται καθημερινά στα γήπεδα ή και στα τηλέφωνα :6982771452 και 6973307331.

Ο σύλλογος σύντομα θα ανακοινώσει τις ημερομηνίες για το 2ο τουρνουά τένις που θα γίνει το Καλοκαίρι

Add Comment