Παραδόθηκε «αμαχητί» ο Π.Ο. Ελασσόνας

Απογοητευτικός ο Π.Ο. Ελασσόνας παραδόθηκε «αμαχητί» στη Δόξα Βλαχογιαννίου, που επικράτησε άνετα στο…φαινομενικά τοπικό ντέρμπι με το επιβλητικό 0-5, μέσα στην Ελασσόνα!
Η ομάδα του Π.Ο.Ε. «παγωμένη», προβλημάτισε με την απόδοση της και παίζοντας νωθρά και χωρίς καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν μπόρεσε να χτυπήσει το παιχνίδι.
Μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Ελασσονίτη νεαρού ποδοσφαιριστή Κώστα Μηνά, με κάταγμα στο δεξί του χέρι, μετά από πτώση στο έδαφος. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο νεαρός Ελασσονίτης ποδοσφαιριστής φέρει κατάγματα και σήμερα Δευτέρα υποβάλλεται σε εγχείριση.
Ίσως, οι συμπαίκτες του επηρεάστηκαν από τον τραυματισμό του και…προφανώς «κόλλησε» και η απόδοση τους.
Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα, παίζοντας ψυχωμένα και με καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφεραν να βάλουν στις αποσκευές τους ακόμη ένα πολύτιμο «τρίποντο» για τη συνέχεια.

[wpg_thumb]
Φάσεις – γκολ

8΄: Σοβαρός τραυματισμός του νεαρού Κώστα Μηνά του ΠΟΕ, μετά από πτώση στο έδαφος, σε διεκδίκηση της μπάλας. Ο αγώνας διακόπτεται για λίγα λεπτά και ο άτυχος ποδοσφαιριστής με κάταγμα στο δεξί χέρι μεταφέρεται εσπευσμένα στο Κ.Υ. Ελασσόνας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
21΄: Αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ από τον «γερόλυκο» των γηπέδων Βρασσίδα Κοντοθανάση και η μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Γκουτζουρέλα, γράφοντας το 0-1 !
27΄: Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να πιέζουν. Από τη δεξιά πλευρά, σουτ του Λιόλιου από καλή θέση φεύγει άουτ.
30΄: Νέα επικίνδυνη επίθεση, όταν ο Βρασ. Κοντοθανάσης από την αριστερή πλευρά σεντράρει, αλλά η κεφαλιά του Ζηρδέλη φεύγει άουτ.
40΄: ο Τόλιος από την αριστερή πλευρά ξεφεύγει και προχωρά, σεντράρει και ο καιροφυλακτών Ζηρδέλης με κοντινό σουτ γράφει το 0-2, μέσα σε πανηγυρισμούς.
43΄: Κυκλοφορία της μπάλας από τη Δόξα Βλαχογιαννίου, ο Τόλιος δίνει τη μπάλα στον Ζηρδέλη, που σουτάρει, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
45+ : Ο δραστήριος Λιόλιος με κεφαλιά δίνει τη μπάλα στον Τόλιο, που με ωραίο σουτ γράφει το 0-3.
47΄: «Επίσκεψη» των παικτών του ΠΟΕ στην περιοχή του Βλαχογιαννίου, όταν ο Μπαρλαγιάννης από τη δεξιά πλευρά σεντράρει…αλλά δεν βρέθηκε Ελασσονίτης στην περιοχή και η ευκαιρία χάνεται.
61΄: Επικίνδυνο σουτ του Ματούλα από την αριστερή πλευρά υποχρεώνει τον τερματοφύλακα Χάμο του Βλαχογιαννίου να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ.
69΄: Πιέζει ο ΠΟΕ για να μειώσει το σκορ. Κεφαλιά του νεοεισελθόντα Μπούσια από καλή θέση, αλλά ο Χάμος έτοιμος μπλοκάρει σωτήρια.
74΄: Ο Λιόλιος με σουτ γράφει το 0-5, «σφραγίζοντας την άνετη επικράτηση της ομάδας του.
76΄: Το σουτ του Μπαρλαγιάννη αποκρούεται την τελευταία στιγμή σε κόρνερ από τον γκολκίπερ Χάμο.
79΄: Μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Τόλιο, ο Σουφχάρας με ωραία κεφαλιά γράφει το 0-5, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
90΄: Επικίνδυνο σουτ του νεοεισελθόντα Θανασούλη αποκρούεται σωτήρια από τον γκολκίπερ Γκουτζουρέλα.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Αγγελούλης, Αναστασίου, Τσαπράζης

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Καρακώστας, Τσένος, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Πάτσης(65΄ Μπούσιας), Μενσούρ, Μπαλαμώτης(56΄ Μάρκου), Μηνάς(13΄ λ.τ. Καραμάνος), Ματούλας, Μπαρλαγιάννης.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ(Φακίτσας): Χάμος, Αλεξίου, Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης(85΄ Γεωργατζάς), Λιόλιος, Κοντοθανάσης Βρασ., Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ.(76΄ Θανασούλης), Τόλιος.

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση της Δόξας Βλαχογιαννίου εκφράζει τη συμπαράσταση της στον τραυματισθέντα ποδοσφαιριστή του ΠΟΕ και του εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment