Πτώση στο θάνατο για 39χρονο Ελασσονίτη

ΣΟΚ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Γιάννη Μουκίδη

Σοκ και θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Ελασσόνας και όχι μόνο η πτώση θανάτου που πραγματοποίησε 39χρονος Ελασσονίτης, στις 9.30 το βράδυ της Τετάρτης, βάζοντας με τραγικό τρόπο τέρμα στη ζωή του!
Το άσχημο περιστατικό συνέβη στον κεντρικό τομέα της Ελασσόνας, σε πάροδο της κεντρικής οδού 1ης Μεραρχίας, σε οικοδομή της οικογενείας του, εκεί όπου και διέμενε ο ίδιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ισόγειο κατευθύνθηκε στον 3ο όροφο της οικοδομής, από όπου και έπεσε στο κενό.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να προσφέρει βοήθεια, αλλά ήταν αργά για τη ζωή του, αφού κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του. Ήταν μέλος γνωστής στην περιοχή πολυμελούς οικογενείας, με πατέρα τραπεζικό υπάλληλο και μητέρα εκπαιδευτικό.
Αφήνει πίσω, τους γονείς του και τα αδέλφια του.
Ο 39χρονος, που κάποιες πληροφορίες(…μη διασταυρωμένες) κάνουν λόγο πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα, είχε τις δικές του ευαισθησίες(φυσιολάτρης, φιλόζωος) και το «γιατί» της απόφασης του να φύγει από τη ζωή με αυτό τον τραγικό τρόπο, το πήρε μαζί του.
Το ασυνήθιστο συμβάν για τα δεδομένα μίας επαρχιακής πόλης, σαν την Ελασσόνα, ήταν το θέμα συζητήσεων στα «στέκια» της περιοχής.
Προανάκριση για το ατυχές συμβάν διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

Add Comment