Γιώργος Κατσιαντώνης για απάντηση Αχτσιόγλου στο θέμα της ανεργίας: “Μία από τα ίδια” τα προγράμματα “σωτηρίας” για την καταπολέμηση της ανεργίας-Με “μπαλώματα” δε γίνεται δουλειά….

“Μία από τα ίδια” χαρακτηρίζει ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης τις δράσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας, όπως παρουσιάστηκαν από την Υπουργό Εργασίας ‘Έφη Αχτσιόγλου στην απάντηση που του έδωσε αναφορικά με την ερώτηση του και τις επισημάνσεις του για ντόμινο ανεργίας στην Ελλάδα, με τις απολύσεις να ξεπερνούν στις 90.000 το τελευταίο τρίμηνο του 2016 σύμφωνα με το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.
Σε “θανατηφόρα” επιδημία για χιλιάδες οικογένειες που αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα απαραίτητα για τα παιδιά τους και για εκρηκτικά ποσοστά ανεργίας που κατατάσσουν την Ελλάδα στην πρώτη θέση της Ε.Ε, με τους 9 στους 10 ανέργους να μη λαμβάνουν καμία στήριξη από τον ΟΑΕΔ έκανε λόγο ο Γιώργος Κατσιαντώνης για να λάβει μια 7σέλιδη γραπτή ενημέρωση από την Υπουργό Εργασίας για κοινωφελή και ειδικά προγράμματα απασχόλησης ορισμένου χρόνου που όπως έχει δείξει η ιστορία “μειώνουν την ανεργία” μόνο στις έρευνες της ΕΛ. ΣΤΑΤ. και όχι στην πράξη… και στις οικογένειες που αγκομαχούν καθημερινά αναζητώντας ένα μεροκάματο για την επιβίωση τους.

Θέματα #ΑΝΕΡΓΙΑ #ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ #ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ #προγράμματα