Γιώργος Κατσιαντώνης: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς…”

Τα παιδιά μας πρέπει πάντα να χαμογελούν… και εμείς οι μεγάλοι να παίρνουμε πάντα πρωτοβουλίες για να φέρνουμε τη χαρά στις καρδιές τους. Η εκδήλωση στο Θέατρο Ουήλ για την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών «αγκαλιάστηκε» από όλους εσάς που μας τιμήσατε ζεστά… με την παρουσία σας. Ευχαριστώ την κ. Έλενα Ράπτη, συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΈΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον συντονιστή του οργανισμού το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλία Γρηγόρη Λιογγαρίδη και στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων Πάνο Σάπκα για την άριστη συμβολή τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Ευχαριστώ τους ομιλητές της εκδήλωσης με τη σειρά που μίλησαν… την κ. Ξένια Γιώτσα, δικηγόρο Αθηνών και διευθύντρια του γραφείου μου, την κ. Σοφία Κουσίδου , προϊσταμένη του Τμήματος Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, την κ. Δήμητρα Παπαχρήστου, εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας και την κ. Αγγελική Σιτρά, πρόεδρο της Ελληνικής Μέριμνας Παιδικής Στέγης στη Λάρισα.
Ήταν μεγάλη η τιμή, που είδα στην εκδήλωση εκπροσώπους του ΑΤΑ , της 1ης Στρατιάς και της Αστυνομίας αλλά και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και τον αντιπρόεδρο του δικηγορικού Συλλόγου Τρύφωνα Τσάτσαρο.
Να ευχαριστήσω και το δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Ευαγγέλου που χαιρέτισε μέσω επιστολής την εκδήλωση τονίζοντας τη σημαντικότητα της, αλλά και τον βουλευτή της Ν.Δ και τομεάρχη Παιδείας, Χρήστο Κέλλα που εξήρε την πρωτοβουλία για ανάδειξη των ζητημάτων των παιδιών μέσα από δική του επιστολή.
Δε θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όμως μέσα από την καρδιά μου τους συνεργάτες του γραφείου μου , θερμούς υποστηρικτές σε κάθε μου βήμα… Ως ομάδα ενωμένη προχωράμε μπροστά με την υπόσχεση να αναδεικνύουμε κάθε σημαντικό κοινωνικό θέμα που έχει ως πρωταγωνιστή τον άνθρωπο.

Add Comment