Με το «φτωχό» 1-0, ο Π.Ο.Ε. στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΝΑΡΘΑΚΙ 1-0

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Λάρισας πέρασε ο μέτριος Π.Ο. Ελασσόνας, που επικράτησε της αξιόμαχης ομάδας του Ναρθακίου με το «φτωχό» 1-0.
Οι Ελασσονίτες που προηγήθηκαν στο 36΄, αν και διατήρησαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, παρουσιάστηκαν μη αποτελεσματικοί στη τελική προσπάθεια, κάτι που έκανε τους παίκτες του Ναρθακίου να ελπίζουν για κάτι θετικό, έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο(ιδίως στο β΄ ημίχρονο), είχαν δοκάρι και πάλεψαν το ματς έως το τέλος, δικαιολογώντας απόλυτα την έως τώρα παρουσία τους στο θεσμό του Κυπέλλου.
[wpg_thumb]
Φάσεις – γκολ

12΄: Επικίνδυνο σουτ του Παπαθανασίου του Ναρθακίου, από καλή θέση, φεύγει άουτ.
14΄: Εκτέλεση φάουλ από τον «σπεσιαλίστα» στο είδος Ματούλα και ο τερματοφύλακας Ατόσογλου αποκρούει σωτήρια με ωραία εκτίναξη στη δεξιά του γωνία.
30΄: Σουτ του Μπαρλαγιάννη από καλή θέση και ο τερματοφύλακας του Ναρθακίου μπλοκάρει.
36΄: Σέντρα του Ματούλα βρίσκει τον Τσένο, και αυτός με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα προς την εστία του Ναρθακίου. Αρχικά, ο Ατόσογλου αποκρούει χωρίς να συγκρατήσει τη μπάλα, και με δεύτερη προσπάθεια του…η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.
64΄: Ωραία προσπάθεια των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Πάτση, που από τα δεξιά προχωράει και σουτάρει, αλλά ο πολύ καλός Ατόσογλου αποκρούει σωτήρια για την εστία του.
66΄: Μοναδική ευκαιρία για τον Π.Ο.Ε. να διπλασιάσει τα τέρματα του. Συνδυασμός των παικτών, η μπάλα στα πόδια του Γεωργούλα, που από καλή θέση με σουτ…στέλνει τη μπάλα άουτ.
83΄: Διαμαρτυρίες της ομάδας του Ναρθακίου στο διαιτητή, για περίπτωση πέναλτι(χέρι), αφού ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
90΄: Διπλή ευκαιρία για τους παίκτες του Ναρθακίου να ισοφαρίσουν και να στείλουν το ματς στην παράταση, όταν τα δύο κοντινά σουτ που επιχειρούν με τον Κατσαρό και τον νεοεισελθόντα «φρέσκο» Παπανικολάου αποκρούονται διαδοχικά από τον Γκουτζουρέλα, που για ακόμη ένα αγώνα δείχνει εξαιρετικά αντανακλαστικά, σώζοντας την ομάδα του…στο σημείο «μηδέν»!

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Νίτσας, Γκαρέλης, Παλαμίδας.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Καραμάνος, Τσένος, Μπούσιας, Καρλιάμπας, Πάτσης, Ταστεμερίδης, Μπαλαμώτης, Μπαρλαγιάννης(64΄ Μηνάς), Ματούλας(84΄ Μενσούρ), Γεωργούλας.

ΝΑΡΘΑΚΙ(Τριάδης): Ατόσογλου, Μπουλούτσος, Τσούλης Αθ., Καπετάνος(71΄ Λελετζής Στ.), Θάνος, Μπούσιος, Σιδηρόπουλος(52΄ Κατσαρός), Γιαντσίδης, Παπαθανασίου, Τσούλης Δημ.(88΄ Παπανικολάου), Παλαμίδας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment