Θ. Παιδής: Δύο νέα σημαντικά οδικά εργα στην περιοχή Ελασσόνας

Δρόμος Βλαχογιάννι -Αγριελιά , Δρόμος Ροδιά- Σκαμνιά

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΙΔΗΣ

Δυο νέα σημαντικά έργα για την περιοχή της Ελασσόνας πρόκειται να ξεκινήσουν το επομένο διάστημα καθώς μετά από ενέργειες του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση τους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων .
Συγκεκριμένα το πρώτο έργο αφορά τον δρόμο Βλαχογιάννι Αγριελιά . H κατασκευή το δρόμου συνδέει τα χωριά Βλαχογιάννι, Βερδικούσια με το Διάσελο και την Αγριελιά και εξυπηρετεί όλη την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής ενώ δεκάδες κτηνοτροφικές επιχειρήσεις θα διευκολυνθούν σημαντικά στις καθημερινές τους εργασίες .
Ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Αθανάσιος Παιδής δήλωσε τα εξής: «Η κτηνοτροφία είναι η βαριά βιομηχανία της περιοχής Ελασσόνας και τόσο ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός όσο και εγώ προσωπικά γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κτηνοτρόφοι και προσπαθούμε να είμαστε κοντά τους. Ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί ζωτικής σημασίας για την περιοχή αφού εξυπηρετεί δεκάδες κτηνοτρόφους που τον χρησιμοποιούν καθημερινά”.
Το δεύτερο έργο αφορά τη βελτίωση της βατότητας του δρόμου Ροδιάς Σκαμνιάς . Ο δρόμος Ροδιά – Σκαμνιά είναι ένας από τους σημαντικούς δρόμους προσέγγισης στον Όλυμπο και συγκεκριμένα στα χώρια Σκαμνιά , Κρυόβρυση , Καρυά.
Με τα έργα βελτίωσης τόσο οι επισκέπτες όσο και οι κάτοικοι των χωριών θα κάνουν τη διαδρομή συντομότερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Add Comment