Δεν τα κατάφεραν στον ημιτελικό οι Νέοι της Θεσσαλίας

ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ. ΝΕΟΙ 8ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ – ΝΕΟΙ 4ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 0-1
Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΠΕΡΙΦ. 13 [800x600]

Δεν τα κατάφερε η Ομάδα Νέων της 8ης Περιφέρειας η καλύτερα της Θεσσαλίας(Μαγνησία, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα) να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης των Περιφερειών, αφού χθες στο γήπεδο της Ελασσόνας ηττήθηκε με 0-1 από την αντίστοιχη ομάδα της 4ης Περιφέρειας(Ημαθία, Κοζάνη, Πιερία).
Το παιχνίδι της Ελασσόνας, που παρακολούθησαν δεκάδες φίλαθλοι από την Ελασσόνα και τους «ενδιαφερόμενους» Νομούς Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Ημαθίας, Κοζάνης, Πιερίας, είχε μεγάλο ενδιαφέρον και ήταν γρήγορο με δυνατές μονομαχίες, και με μοιρασμένη την υπεροχή για τις δύο ομάδες, ομάδες που προσπάθησαν έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για τη νίκη – πρόκριση στον τελικό. Τελικά, από μια «στημένη» φάση(σουτ – φάουλ), η πρόκριση «χαμογέλασε» στους Νέους της 4ης Περιφέρειας.

Οι κυριότερες φάσεις:

4΄: Ωραία προσπάθεια και σουτ του Αλεξανδρή(Θεσσαλίας) από καλή θέση, υποχρεώνει τον τερματοφύλακα Τσιμόπουλο να πέσει και να μπλοκάρει σωτήρια.
14΄: Διπλή ευκαιρία για την 4η περιφέρεια να σκοράρει όταν τα διαδοχικά σουτ του Πιτσιάβα και στη συνέχεια της φάσης από τον Φασούλα αποκρούονται σωτήρια από τον γκολκίπερ Κωνσταντίνου, που απομακρύνει τη μπάλα.
17΄: Επικίνδυνη κεφαλιά από πλευράς της 4ης περιφέρειας και αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ ο εξαιρετικός τερματοφύλακας Κωνσταντίνου.
25΄: Συνεργασία των Θεσσαλών παικτών, η μπάλα στα πόδια του Σιώμου, που σουτάρει από καλή θέση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
29΄: Νέο σουτ του δραστήριου Σιώμου φεύγει άουτ.
30΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Πιτσιάβα, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Θεσσαλών και φεύγει άουτ.
55΄: Σουτ του Τουλίκα των Μακεδόνων φεύγει άουτ.
72΄: Εκτέλεση φάουλ, σε επικίνδυνη θέση, από τον Καταχιώτη και η μπάλα στα δίχτυα της εστίας των Θεσσαλών, γράφοντας το 1-0, μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.
85΄: Εκτέλεση φάουλ από τον δραστήριο Αλεξανδρή της ομάδας της Θεσσαλίας και ο τερματοφύλακας Τσιμόπουλος των Μακεδόνων αποκρούει σωτήρια, «κλειδώνοντας» τη μεγάλη νίκη πρόκρισης για την ομάδα του.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Καραλιόλιος, Μωυσιάδης, Στεφούλης(Σ.Δ. Γρεβενών).

[wpg_thumb]

ΝΕΟΙ 8ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ(ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ), προπονητές Γάτος, Καμάκας : Κωνσταντίνου, Κυρίτσης Ι., Κακάμης, Δημουλάς, Αποστολίδης, Κυρίτσης Αθ., Ζιάκας(65΄ Ξηροκώστας), Τσιανάκας, Σιώμος, Αλεξανδρής(86΄ Ταμπόρης, Κορέλλας(75΄ Φραγκογιάννης.

ΝΕΟΙ 4ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ(ΗΜΑΘΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΙΕΡΙΑ), προπονητές Παπακώστας, Μαυρομουστακίδης : Τσιμόπουλος, Χαρισίου, Τουλίκας, Τσιμήτρης, Μπατσής, Καραθάνος, Καταχιώτης(90+΄ Ναρίνογλου), Σαλτσίδης(77΄ Δίντσης), Φασούλας, Πιτσιάβας, Μπόνιος(46΄ Περπερίδης).

Add Comment