Χιλιάδες επισκέπτες στο περίπτερο του Δήμου Ελασσόνας

ΣΤΟ 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙΟΥ

Επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία του Δήμου Ελασσόνας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελασσόνας, στο 3ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού, που έγινε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 21,22 και 23 Οκτωβρίου 2011, καθώς οι χιλιάδες επισκέπτες τίμησαν ιδιαίτερα το περίπτερο απολαμβάνοντας τα τυροκομικά προϊόντα της Ελασσόνας.
Το Φεστιβάλ οργανώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΕΟΣΣ) και τον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛ.Ο.ΓΑ.Κ) και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων Ελλάδος.

Η Κ.Ε.Δ.Ε. συμμετείχε με δικό της περίπτερο σε μια προσπάθεια προώθησης και ανάδειξης των τοπικών τυροκομικών προϊόντων της Ελασσόνας. Το θέμα του περιπτέρου ήταν η «Πανελλήνια Γιορτή Φέτας στην Ελασσόνα – Τοπικά τυροκομικά προϊόντα» επιδιώκοντας να κάνει γνωστή τόσο τη διοργάνωση της 6ης Πανελλήνιας Γιορτής Φέτας, που θα γίνει του χρόνου στην Ελασσόνα, όσο και τα ίδια τα εξαιρετικής ποιότητας τυροκομικά προϊόντα της περιοχής μας. Το περίπτερο περιλάμβανε πληροφορίες για το Δήμο Ελασσόνας και τη γιορτή Φέτας με φυλλάδιο που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό καθώς και πληροφοριακό υλικό από την Αναπτυξιακή Εταιρία Νομού Λάρισας Α.Α.Ε.ΟΤΑ (ΑΕΝΟΛ ΑΕ).
Ο Δήμος Ελασσόνας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελασσόνας ευχαριστούν ιδιαίτερα τόσο τον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και Κρέατος, όσο και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού για την ευκαιρία συμμετοχής στο 3ο φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού με την παραχώρηση του περιπτέρου.
Επίσης ευχαριστούν τους παραγωγούς τυροκομικών προϊόντων που προσέφεραν τα προϊόντα τους (με αλφαβητική σειρά): ΒΙΓΛΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕΒΕ, ΓΙΩΤΣΑΣ Δ & ΣΙΑ Ο.Ε., ΕΞΑΡΧΟΣ ΕΥΑΓΓ. & ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, ΙΓΓΛΕΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,  ΜΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΙΜΟΣ Λ. & ΣΙΑ Ο.Ε., ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΟΣΚΩΝ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.

Add Comment