Εθιμοτυπικές επισκέψεις ενόψει του Πάσχα του βουλευτή Γ. Κατσιαντώνη

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ 2 [800x600]

ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη, ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, πραγματοποίησε στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Υποστράτηγο Δημήτριο Κοτσιάφτη, ο κ. Γεώργιος Κατσιαντώνης, Βουλευτής Νομού Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων. Στην επίσκεψη, η οποία έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο κ. Κατσιαντώνης συνομίλησε με τον Υποστράτηγο για θέματα αρμοδιότητάς του, εστιάζοντας κυρίως σε ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια, στη στελέχωση και στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της Υπηρεσίας.

ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη, ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, πραγματοποίησε στον Διοικητή της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα, Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη, ο κ. Γεώργιος Κατσιαντώνης, Βουλευτής Νομού Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων. Στην επίσκεψη, η οποία έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο κ. Κατσιαντώνης συνομίλησε με τον Αντιστράτηγο για θέματα της επικαιρότητας καθώς και για θέματα κοινού ενδιαφέροντός τους από την περίοδο της θητείας του Αντιστράτηγου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

[wpg_thumb]

ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη, ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, πραγματοποίησε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας ο κ. Γεώργιος Κατσιαντώνης, Βουλευτής Νομού Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων. Στην επίσκεψη, η οποία έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο κ. Κατσιαντώνης συνομίλησε με τον Διοικητή της Υπηρεσίας, Πύραρχο κ. Ιωάννη Ράπτη, καθώς και με στελέχη της Υπηρεσίας, οι οποίοι του εξέθεσαν θέματα αρμοδιότητάς τους, εστιάζοντας κυρίως σε ζητήματα προσωπικού, στελέχωσης και εξοπλισμού, προκειμένου για την αντιμετώπιση της επικείμενης καλοκαιρινής περιόδου.

Add Comment