Τεχνικά έργα από το Δήμο Ελασσόνας

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (1)

Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός στην Ελασσόνα

Στην κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμού στην πόλη της Ελασσόνας, έργο προϋπολογισμού 270,500 ευρώ, προχωράει η δημοτική αρχή.
Σε σχετική του δήλωση ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου τονίζει: «Ένα μεγάλο έργο για την πόλη της Ελασσόνας βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα ήθελα πρωτίστως να ζητήσω την υπομονή των κατοίκων μέχρι την ολοκλήρωση του, κατανοώντας απόλυτα τα όποια ενδεχομένως μικροπροβλήματα δημιουργούνται. Στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της Ελασσόνας, και η ανακατασκευή των πεζοδρομίων που χρειάζονται παρέμβαση. Κύριο μέλημα μας είναι μια πόλη λειτουργική και όμορφη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της».
ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (2)

Κατασκευάζεται η περίφραξη του γηπέδου Ελασσόνας
ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΓΗΠΕΔΟΥ
Την σύμβαση ύψους 26.040 ευρώ με την οποία κατασκευάζεται η περίφραξη του γηπέδου Ελασσόνας (έναντι των ΚΤΕΛ) υπέγραψε ο δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Ευαγγέλου.
Τα έργο αναμένεται να εκτελεστεί από την εταιρεία Δημ. Τριανταφύλλου & ΣΙΑ ΕΠΕ και είναι προϋπολογισμού 52.600 ευρώ.
Σε σχετική του δήλωση ο κ. Ευαγγέλου τονίζει: «Συνεχίζουμε τις μικρές, μα αναγκαίες, παρεμβάσεις στον ιστό της πόλης με γνώμονα την δημιουργία συνθηκών που θα καλυτερεύσουν την ποιότητα της ζωής των συμπολιτών μας. Ο αθλητισμός είναι ένα κομμάτι που η δημοτική μας αρχή δίνει μεγάλη βαρύτητα, και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, πρόσφατα, σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των αθλητικών σωματείων της περιοχής αναλύσαμε τη στρατηγική και τον σχεδιασμό μας».

Ανακατασκευή τάπητα γηπέδων τένις
ΤΑΠΗΤΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΕΝΙΣ
Στην ανακατασκευή τάπητα γηπέδων τένις επί της οδού Μητροπολίτου Ιακώβ στην Ελασσόνα, έργο προϋπολογισμού 9,020 ευρώ, προχώρησε η δημοτική αρχή.
Σε σχετική του δήλωση ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου τονίζει: «Στόχος της δημοτικής μας αρχής είναι η συντήρηση των παλιών και η δημιουργία νέων χώρων αθλοπαιδιών, έτσι ώστε να δώσουμε τα απαραίτητα κίνητρα στους πολίτες να στραφούν στον αθλητισμό. Προχωρούμε στην υλοποίηση των έργων αυτών με συνέπεια και μεθοδικότητα».

Αναμόρφωση τμήματος της 6ης Οκτωβρίου
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 6ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Στην αποκατάσταση ενός κομματιού της 6ης Οκτωβρίου, το οποίο επί χρόνια παρέμεινε σε κακή κατάσταση, προχωρά η δημοτική αρχή, σχεδιάζοντας την πλήρη αποκατάστασή του, ασφαλτοστρώνοντας το κομμάτι του δρόμου, δημιουργώντας ταυτόχρονα παρτέρι με λουλούδια και βραχόκηπο.
Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου επισκεπτόμενος στο έργο έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Προχωρούμε στην υλοποίηση του σχεδιασμού μας. Με στοχευμένες παρεμβάσεις αναμορφώνουμε τα κομμάτια εκείνα της πόλης που χρειάζονται αναβάθμιση. Στόχος μας μια πόλη λειτουργική και όμορφη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της».

Συντήρηση και κατασκευή εγκαταστάσεων εντός κοιμητηρίου Τσαριτσάνης
ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (1)

ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (2)
Στην κατασκευή τοιχείου αντιστήριξης, θέσεων ταφής, οστεοφυλακίων και στη συντήρηση των εγκαταστάσεων εντός του Κοιμητηρίου στη Δ.Κ Τσαριτσάνης, έργο προϋπολογισμού 123,923 ευρώ, προχώρησε η δημοτική αρχή Ελασσόνας, ικανοποιώντας την ανάγκη της περιοχής.
Σε σχετική του δήλωση ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου τονίζει: « Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Τσαριτσάνης, το οποίο αποτελεί και υποχρέωσή μας ικανοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συντήρηση και η κατασκευή έργων εντός του κοιμητηρίου της Τσαριτσάνης είναι ένα έργο που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό μας για την επαρχία της Ελασσόνας. Τα χωριά του δήμου μας και η στήριξη τους αποτελούν πρώτη μας προτεραιότητα. Προχωρούμε στην υλοποίηση του σχεδιασμού αυτού».

Add Comment