«Άρωμα» Πασχαλιάς και ευαισθησίας στην Ελασσόνα

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΠΑΖΑΡ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΜΠΑΖΑΡ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 4 [800x600]

«Άρωμα» Πασχαλιάς…και ευαισθησίας πριν λίγες ημέρες στην Ελασσόνα, αφού το Πασχαλινό «μπαζάρ», που πραγματοποίησε το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας σημείωσε εξαιρετική επιτυχία.
Δεκάδες άτομα όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν και εφέτος στην ανοιχτή πρόσκληση των ανθρώπων του Ειδικού Σχολείου, φροντίζοντας να προμηθευτούν λαμπάδες και εικόνες, που ετοίμασαν οι μαθητές του σχολείου, έχοντας τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, προκειμένου …να ενισχύσουν τον «κουμπαρά» του σχολείου. Μέσα σε λίγες ώρες έγιναν ανάρπαστες οι δημιουργίες των μικρών μαθητών και βέβαια όλο αυτό έφερε χαμόγελα στους ίδιους και στους εκπαιδευτικούς τους.
Το «μπαζάρ» επισκέφθηκαν φορείς και απλοί πολίτες. Ανάμεσα τους, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, οι αντιδήμαρχοι Δημ. Λέκκας, Ν. Γκουτζουρέλας, Ηλ. Κωτούκας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελασσόνας Γιώργος Γιαννούλας, δημοτικοί σύμβουλοι, σχολικοί σύμβουλοι, κληρικοί, κ.ά.
[wpg_thumb]
Χαρακτηριστική είναι η ενημέρωση της διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης Ελασσόνας, που επισημαίνουν με νόημα:
«Η συμμετοχή και η συμβολή των ανθρώπων και αρχών της τοπικής κοινωνίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ που βγαίνει από τα βάθη της καρδιάς μας και μας δίνει φτερά για να πετάξουμε και ευθύνη υπόσχεσης απέναντι σας, για την αξιοποίηση με τον καλύτερο τρόπο της συμβολής σας. Τέτοιες ενέργειες σας τιμούν όλους γιατί «κρύβουν» ιδιαίτερες ευαισθησίες».

Add Comment