Ο Ελασσονίτης Δημήτρης Χατζής πρώτος σε ορειβατικό αγώνα

     Την Κυριακή, 16 Οκτώβρη 2011 διεξήχθησαν δυο ορειβατικοί αγωνες,17 και 10 χιλιομέτρων με την επωνυμία ¨άρμα Πάρνηθας¨. Οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 196(134  στο μεγάλο και 62 στο μικρό).
Ο συντοπίτης μας Δημήτρης Χατζής κατέκτησε την πρώτη θέση με χρόνο 1.36′.37” βελτιώνοντας το ρεκόρ διαδρομής κατά 1.58”(προηγούμενο ρεκόρ 1.38′.35”).Η συμμετοχή του αθλητή στον αγώνα είναι μέρος της εκστρατείας μας για την προβολή του ”Οlympus Faethon Marathon” που θα γίνει τον Ιούλιο του 2012 με εκκίνηση και τερματισμό τον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας.  Μοιράστηκαν φυλλάδια και χάρτες της περιοχής μας, όπου διαγράφεται η διαδρομή και προβλήθηκαν τα κύρια μέρη, από τα οποία οι αθλητές θα μπορούν να την προσεγγίσουν ,για να προπονηθούν κατά τη διάρκεια του έτους.{Αλφαβητικά τα μέρη : Καλύβια,Καρυά,ΚΕΟΑΧ(μέσω Κρυονερίου και Σπαρμού),Κοκκινοπηλός}.Ακόμα επισημάνθηκαν τα σημεία στα οποία θα μπορούν οι θεατές να έχουν πανοραμική θέα του αγώνα , στο μεγαλύτερο μέρος του.
Μετά τον τερματισμό του ο αθλητής δήλωσε: ”Ο αγώνας ήταν οδυνηρά γρήγορος για το δικό μου στάδιο προετοιμασίας. Η προσπάθεια που κάνουμε με τους συναθλητές μου από την Ελασσόνα για το στήσιμο του αγώνα μας, μου έδωσε το κίνητρο να τερματίσω! Δυστυχώς ένας αστάθμητος παράγοντας δεν επέτρεψε τη συμμετοχή του Θοδωρή Δαβιώτη στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων. Νομίζω πως η αγωνιστική άνοδος που σημειώνει τελευταία θα μας επέτρεπε να πανηγυρίσουμε ένα “οικογενειακό double””.
Τους αθλητές της Ελασσόνας υποστηρίζουν αλφαβητικά: 1) Γκατζιούρας    2) Μπίλης

Add Comment