Ευχαριστήρια επιστολή της Χίλαρι Κλίντον στο Γ. Κατσιαντώνη

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗ

Μια αναπάντεχη και ευχάριστη έκπληξη περίμενε το βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γιώργο Κατσιαντώνη. Με μεγάλη του χαρά έλαβε ευχαριστήρια επιστολή από την ίσως πιο πολυσυζητημένη γυναίκα του πλανήτη. Ο λόγος για τη Hillary Clinton, φαβορί για το χρίσμα και υποψήφια των Δημοκρατικών για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, η οποία είχε καλέσει το βουλευτή στην εναρκτήρια εκδήλωση της στο New Hampshire.

H Hillary Clinton με προσωπική επιστολή, υπογράφοντας την χειρόγραφα, ευχαριστεί το βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γιώργο Κατσιαντώνη, για την αποδοχή της πρόσκλησης που του είχε γίνει και τη συμμετοχή του στην εκδήλωση. Τον ευχαριστεί επίσης για τα όμορφα δώρα τα οποία έλαβε – μια χειροποίητη ελιά, η οποία είχε δοθεί ως σύμβολο δύναμης, νίκης και ελπίδας, δύο βιβλία (ένα με συλλογή από ποιήματα του Σεφέρη και του Καβάφη και ένα του Θουκυδίδη), καθώς και ένα pin με το σύμβολο της Ένωσης Κεντρώων το οποίο και είχε καρφιτσώσει αμέσως στο πέτο του παλτού της.

Τέλος τον ευχαριστεί για τη στήριξη του στον αγώνα της, κάτι το οποίο ο βουλευτής είχε τη δυνατότητα να της εκφράσει και κατά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε τόσο μαζί της όσο και με τον πρώην Πρόεδρο Bill Clinton, στην οποία εκτός των άλλων αντάλλαξαν απόψεις, επικοινώνησε τις θέσεις της Ένωσης κάνοντας έτσι έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο.

Add Comment