ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΠΕΛΛΟΥ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ TRAVELLERS’ CHOICE ΤΟΥ TripAdvisor ΓΙΑ ΤΟ 2016

Ktima Bellou TripAdvisor Travellers' Choice1 [800x600]

Το ξενοδοχείο Κτήμα Μπέλλου, στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας, επιλέχθηκε ως ένας από τους 25 νικητές σε όλη την Ελλάδα στην κατηγορία B&B από το TripAdvisor, στα βραβεία ξενοδοχείων Travellers’ Choice™, για το 2016. Για 14η χρονιά, το TripAdvisor
ανέδειξε τις κορυφαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως, σύμφωνα με τις εκατομμύρια κριτικές και γνώμες που συγκεντρώθηκαν μέσα σε έναν μόνο χρόνο από ταξιδιώτες ανά την υφήλιο. Τα κύρια γνωρίσματα των νικητών είναι η άριστη εξυπηρέτηση, η αξία και η ποιότητα. Το βραβείο Travellers’ Choice είναι ο υψηλότερος έπαινος του TripAdvisor και οι νικητές αποτελούν το 1% της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής ιστοσελίδας στον κόσμο.
Το Κτήμα Μπέλλου είναι ένα “πράσινο” boutique ξενοδοχείο στην ανεξερεύνητη πλευρά του δυτικού Ολύμπου. Aπλώνεται σε μία έκταση 45 στρεμμάτων με βιολογικές καλλιέργειες, συνδυάζοντας τη φιλοσοφία του αγροτουρισμού με παροχές υψηλών προδιαγραφών. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει ορεινή κουζίνα και βιολογικά πιάτα, χρησιμοποιώντας προϊόντα του Κτήματος και τοπικών παραγωγών.
Το TripAdvisor αποτελεί το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο παγκοσμίως.
Φιλοξενώντας στη σελίδα του αξιόπιστες κριτικές από πραγματικούς επισκέπτες, δίνει στους ταξιδιώτες την δυνατότητα να σχεδιάσουν το τέλειο ταξίδι.
To Kτήμα Μπέλλου ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλοξενουμένους του που μοιράστηκαν δημόσια την εμπειρία της διαμονής τους, καθώς και τους συνεργάτες του που συμβάλλουν στη διαρκή του εξέλιξη. Για να δείτε όλους τους νικητές των βραβείων Travellers’ Choice για το 2016, μεταβείτε στη σελίδα www.tripadvisor.com.gr/TravelersChoice-Hotels.
Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να ακολουθήσουν τη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο #travellerschoice.

Κτήμα Μπέλλου
Άγιος Δημήτριος Πιερίας
Τ 2351 7 70021, 697 67 83 461
W www.ktimabellou.gr
#ktimabellou

Θέματα #Άγιος Δημήτριος #βραβείο #Κτήμα Μπέλλου