Αποχώρησε από την ομάδα Ευαγγέλου η δημοτική σύμβουλος Χρ. Προβίδα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη “Αλλάζουμε” του δημάρχου Ν. Ευαγγέλου κατέθεσε χθες το βράδυ η δημοτική σύμβουλος Χρυσούλα Προβίδα.

Η κ. Προβίδα εκλέχθηκε το 2014 πρώτη δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Αντιχασίων και ήταν Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης μέχρι τον Οκτώβριο του 2015, όταν παραιτήθηκε χωρίς να αποκαλύψει τους λόγους της παραίτησής της.

Με χθεσινή της δήλωση ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου αποχώρησε από τη δημοτική ομάδα Ευαγγέλου εκφράζοντας την απογοήτευσή της για τη λειτουργία της παράταξης και τη στάση του κ. Ευαγγέλου.

Ο κ. Ευαγγέλου σχολιάζοντας τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης της κ. Προβίδα δήλωσε ότι ο ίδιος είχε ζητήσει την παραίτησή της από τη θέση της αντιδημάρχου, για το λόγο ότι σε προσωπική συζήτηση η κ. Προβίδα είχε εκφραστεί απαξιωτικά προς το πρόσωπό του. Αρνήθηκε ωστόσο να πει περισσότερα για την ουσιαστική αιτία της διαφωνίας τους.

Μεταξύ άλλων η κ. Προβίδα αποκάλυψε αλληλομαχαιρώματα ανάμεσα στους συμβούλους της παράταξης της πλειοψηφίας και εκτίμησε ότι η πολιτική της παράταξης απέχει πολύ από τις προεκλογικές δεσμεύσεις.

Add Comment