Ψήφισμα Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Ελασσόνας για ασφαλιστικό

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ

Ψήφισμα για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο

Διανύουμε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά για τους εργαζόμενους και τα πλατιά λαϊκά στρώματα, καθώς συνεχίζεται και από την σημερινή Κυβέρνηση η εφαρμογή των βάρβαρων, μνημονιακών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών της λιτότητας, της ανεργίας, της εσωτερικής υποτίμησης και της περικοπής κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.
Για όλες τις κατηγορίες ασφαλισμένων και συνταξιούχων, σημερινών και μελλοντικών, θεσπίζονται ενιαίοι κανόνες, προσαρμοσμένοι στους δημοσιονομικούς στόχους της Κυβέρνησης, γεγονός που σημαίνει νέες μειώσεις σε παροχές και συντάξεις για όλους, δηλαδή ενοποίηση και εξίσωση στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Αποτελεί μονόδρομο για τους πολίτες, ο κοινός μας αγώνας για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών.
Το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο για τον κόσμο της εργασίας και για τον λαό συνολικότερα και για αυτό πρέπει με τους καλύτερους και μαζικότερους όρους να δώσουμε τη μάχη για την υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης.
To Δ.Σ. του Συλλόγου Eκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελασσόνας καλεί όλους του Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να μην ψηφίσουν το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που συνεπάγεται την κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης.
Ιδιαίτερα, καλούμε τους εκπαιδευτικούς – δασκάλους βουλευτές, να στηρίξουν στη Βουλή τις θέσεις του κλάδου – όπως έκαναν τόσα χρόνια ως συνδικαλιστικά στελέχη – και να καταψηφίσουν τις προτάσεις της κυβέρνησης.

Το ΔΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Κ. Οικονόμου – 3ο Δημ. Σχολείο – Ελασσόνα
e-mail: sepeelassonas@gmail.com

Add Comment