Στη Βασιλίτσα το φυτώριο χιονοδρομίας του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας

ΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ

Το Φυτώριο Χιονοδρομίας του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας ξεκίνησε τα μαθήματά του για τη φετινή χειμερινή περίοδο. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχή χρονιά του από την επαναλειτουργία του 23 χρόνια μετά. Το πρώτο μάθημα πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3/5 Πηγάδια την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και το δεύτερο στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας την Κυριακή 31 Ιανουαρίου.

Το φετινό Φυτώριο Χιονοδρομίας απαρτίζουν 37 παιδιά και την πρώτη Κυριακή βρέθηκαν στο βουνό συνολικά 72 άτομα, ενώ τη δεύτερη 74 μαζί με γονείς παιδιών και άλλους φίλους-μέλη του Συλλόγου.

Στη Βασιλίτσα τα παιδιά χωρίστηκαν ξανά ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία στις εξής ομάδες: Χιονοστοιβάδα, Χιονοθύελλα, Super Χιονονιφάδες, Χιονομπαλίτσες και Mini Χιονοδρόμοι. Στο τέλος της μέρας τα παιδιά του περσινού φυτωρίου βελτιώθηκαν κατά πολύ στις στροφές και στο παράλληλο σκι, ενώ πολλά από τα φετινά παιδιά κατάφεραν να παίρνουν τους παιδικούς αναβατήρες με ευκολία, να φρενάρουν σωστά και να βγαίνουν στη στροφή. Τα πιο μικρά παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν και εξοικειώθηκαν ακόμη περισσότερο κυρίως με τον εξοπλισμό και με το φρένο, έστω κι αν ο καιρός με τον αέρα δεν ήταν και τόσο ευνοϊκός.

[wpg_thumb]

H Διοίκηση του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας ευχαριστεί για την επιτυχή δεύτερη προπόνηση των παιδιών όλους όσους συνέβαλαν με τον τρόπο του ο καθένας στην ομαλή κι απρόσκοπτη διεξαγωγή της. Συγκεκριμένα και ειδικά ευχαριστεί το Χαλκίδης Άρτος Γλυκό για την προσφορά του κολατσιού στα παιδιά, τη Διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας που εξυπηρέτησε τον Σύλλογο της Ελασσόνας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τον Αχιλλέα τον Παπαευθυμίου που διευκόλυνε το Φυτώριο στην τακτοποίηση του εξοπλισμού του στο χώρο του, στο Alpine Zone. Ευχαριστεί, επιπλέον, τη Βάση Ετοιμότητας των Ελλήνων Διασωστών της πόλης μας και συγκεκριμένα τον Κοντό Γρηγόρη και τον Γκατζιούρα Στέφανο που με την παρουσία τους και την προσφορά τους παρέχουν το αίσθημα της ασφάλειας σε όλους τους εκδρομείς!
Ακόμη, ευχαριστεί τον Επίτιμο Πρόεδρο του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας Βίκτωρα Ματθαίου για την παρουσία του στις εκδρομές του Φυτωρίου και την πολύτιμη συμβολή του στη διεξαγωγή των μαθημάτων με τις οδηγίες και την εμπειρία του. Κυρίως, όμως, ευχαριστεί τον προπονητή του Φυτωρίου του Σ.Χ.Ο. Γρεβενών, Ευθύμη Παπαθεοδώρου, ο οποίος ήταν ο συνδετικός κρίκος για την ωραία οργάνωση των μαθημάτων στη Βασιλίτσα.

Το επόμενο προγραμματισμένο μάθημα του Φυτωρίου είναι για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας.
Στις εκδρομές του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε το επιθυμεί είτε είναι μέλος του Συλλόγου είτε όχι.
Για τα μέλη του Συλλόγου (ετήσια συνδρομή 15 ευρώ) ισχύουν οι εξής τιμές:
Συμμετοχή στο λεωφορείο: 15 ευρώ
Για γονείς-μέλη του Συλλόγου: 10 ευρώ
Για μη μέλη:
Συμμετοχή στο λεωφορείο: 20 ευρώ
* Ο Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας ξεκίνησε τις εγγραφές-μελών (15 ευρώ) για το 2016
με πολλά προνόμια για τα μέλη του.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής
24930-25.448 & 6974.728.071
Μέρες και ώρες λειτουργίας του Συλλόγου
Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή: 18:30 – 22:30
e-mail: info@xoselassonas.gr
www.xoselassonas.gr
Facebook: Χ.Ο.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Add Comment