Μαθητές της Λάρισας υποδέχτηκε στη Βουλή ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

ΒΟΥΛΗ-4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ [800x600]

ΜΑΞΙΜΟΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Ωφέλιμη η εξοικείωση των μαθητών με το κοινοβούλιο

Ο Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος καλωσόρισε στην Ολομέλεια της Βουλής μαθητές της Γ’ τάξης του 4ου Γυμνασίου Λάρισας. Ο Θεσσαλός πολιτικός εξήγησε στους μαθητές τον τρόπο λειτουργίας του κοινοβουλίου και τη διαδικασία του νομοθετικού έργου αλλά και του κοινοβουλευτικού ελέγχου για ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.
Με αφορμή την επίσκεψη των μαθητών που συνοδεύονταν από τη διευθύντρια του σχολείου κ. Αγγελική Χατζηαβραάμ, τον υποδιευθυντή κ. Δημήτρη Ματραπάζη και τους εκπαιδευτικούς κ. Βασιλική Βελούλα, κ. Δημήτρη Τσιούρβα, κ. Στέλλα Μήλιου και κ. Σοφία Καραγιάννη,  ο Λαρισαίος βουλευτής δήλωσε τα εξής:
«Σε μια εποχή που περισσεύουν οι εύκολοι αφορισμοί κατά του κοινοβουλευτισμού είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και πολλαπλώς ωφέλιμη η εξοικείωση των σημερινών μαθητών και αυριανών ενεργών πολιτών με τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς και τον τρόπο λήψης των αποφάσεων που επηρεάζουν την ζωή όλων μας. Προφανώς και είναι πολλά εκείνα που πρέπει να αλλάξουν και που αναδείχθηκαν έντονα λόγω της κρίσης. Δεν θα αλλάξουν, όμως, με τον ανεύθυνο και ισοπεδωτικό λόγο των λαϊκιστών, απ’ όπου κι αν προέρχονται, αλλά με υπεύθυνες προτάσεις και επιμονή στην προσπάθεια παρά τις οποίες αντιξοότητες».

Add Comment