Συναρπαστικός αγώνας για την Α2 Εθνική Γυναικών

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 2-3
ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΡΟΝΙΚΗ ΖΙΩΓΑ

γυναικες ΓΣΕΕ

Με ανανεωμένο και νεανικό ρόστερ για 2η συνεχόμενη αγωνιστική, το γυναικείο τμήμα της Ελασσόνας αγωνίστηκε, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, στην έδρα του με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΣΚΛΗΠΙΟΎ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, όπου και μετά από 2:45 ώρες παιχνιδιού γεμάτο ένταση και αγωνία ηττήθηκε με 2-3 σετ!
Στο τάι μπεικ μάλιστα και ενώ η Ελασσονίτικη ομάδα, έχανε με 10-14, κατάφερε να προηγηθεί και με 15- 14, αλλά η έλλειψη εμπειρίας στοίχισε στην ομάδα μία πολύ σημαντική νίκη, επί ενός δυνατού αντιπάλου ..
Η ομάδα για 2η αγωνιστική έπαιξε καταπληκτικό βόλεϊ, με μικρές αθλήτριες, γεμάτο πάθος, θέληση για βόλεϊ και αγάπη για τη φανέλα που φοράνε, και δίκαια καταχειροκροτήθηκαν από τον πολύ φίλαθλο κόσμο -περίπου 300 – που βρέθηκαν στο κλειστό!!!
Για άλλη μία αγωνιστική η ΖΙΩΓΑ ήταν η καλύτερη του αγωνιστικού χώρου, αποδεικνύοντας το καταπληκτικό ταλέντο της..
Και οι τπόλοιπες παίκτριες ήταν καλές  και θετικές, για την ομάδα!
Πολύ καλή και η πασαδόρος Παπαδοπούλου, που για 2η αγωνιστική έπαιξε έξυπνα μοιράζοντας με μαεστρία το παιχνίδι της ,γεμίζοντας με πάσες και τις 3 θέσεις επίθεσης στο φιλέ!
Συγχαρητήρια κορίτσια !!!

 Τα σετ: 2-3 (19-25, 25-20, 25-12, 10-25, 17-19)

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Παναγιώτου): Παπαδοπούλου Ο., Χατζηβασίλη, Μπελαή, Ζιώγα, Παναγιώτου, Παραφέστα, Ζιάκου (λ) / Μπαλογιάννη, Παπαδοπούλου Ζ., Τσιγκέλη, Κορακίδη

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Παναγιάρη): Προβίδα, Γεωργοπούλου, Τόλιου, Γιάννη, Χατζηχριστοδούλου, Βουλγαράκη, Κότσιρα (λ) / Μακράκη, Γατσά, Παπαθεοδώρου

Add Comment