Στα μπλόκα των αγροτών ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Ευαγγέλου αγροτικά μπλόκα [800x600]

Στα μπλόκα των αγροτών στο Μικρό Ελευθεροχώρι βρέθηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κκ. Δ. Λέκκα, Τ. Γκατζιούρα, Γ. Παπαευθυμίου, Ηλ. Κωτούκα και Ν. Γκουτζουρέλα.

Ο κ. Ευαγγέλου συνομίλησε με τους εκπροσώπους των Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων της περιοχής, οι οποίοι του ανέλυσαν, για μια ακόμη φορά, τα αιτήματά τους, περιγράφοντας το μέλλον της αγροτικής παραγωγής και τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκονται.

Ο κ. Ευαγγέλου ακολούθως δήλωσε σχετικά:

«Όταν το σύνολο της πολιτικής τάξης της χώρας μας έχει διακηρύξει πως δεν υπάρχει μέλλον χωρίς αγροτική παραγωγή, τότε είναι υποχρεωμένοι να σκύψουν στο πλευρό των ανθρώπων της γης και να σχεδιάσουν από κοινού την επόμενη μέρα. Τα όσα σχεδιάζει να φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση θα δώσουν τη χαριστική βολή σε έναν κλάδο που έτσι κι αλλιώς υποφέρει και για τον λόγο αυτό οι αγρότες έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται.

Η κοινωνία αλληλέγγυα στους αγρότες και κτηνοτρόφους της χώρας, δεν επιθυμεί ούτε κοινωνικό αυτοματισμό, ούτε ακραίες καταστάσεις όμως από κανέναν. Το μόνο που επιθυμεί είναι σχέδιο και προοπτική για ένα μέλλον με ασφάλεια και αισιοδοξία.
Οφείλουμε όλοι να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση».
[wpg_thumb]

Add Comment