Διακόπηκε η «λασπομαχία» ΠΟΕ – Νέας Πολιτείας στην Ελασσόνα

ΠΟΕ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (4)

Η ασταμάτητη βροχή που έπεφτε στην Ελασσόνα μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε λίμνη, υποχρεώνοντας την διαιτητή του αγώνα Ανδρομάχη Τσιοφλίκη να διακόψει την αναμέτρηση στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Άλλωστε, η ακαταλληλότητα του γηπέδου, όσο περνούσε η ώρα και η βροχή δυνάμωνε, ήταν εμφανής και με την παραμικρή φάση κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Αγωνιστικά, ο Π.Ο.Ε. στο α΄ ημίχρονο, κατάφερε να εμφανιστεί ορεξάτος για καλό ποδόσφαιρο, με ομαδικό παιχνίδι και αποτελεσματικός, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, και πέτυχε τρία γκολ από σουτ των Ματούλα και Τσένου. Η ομάδα της Νέας Πολιτείας, έδειξε καλά στοιχεία και προσπάθησε κυρίως με κάποιες αντεπιθέσεις.
Τα γκολ:
6΄: Δυνατό μακρινό σουτ του Ματούλα, από τα αριστερά, «κρέμασε» τον Μαγαζιώτη, γράφοντας το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
20΄: Νέοι πανηγυρισμοί για τους Ελασσονίτες, όταν μετά από δυνατό σουτ του δραστήριου Τσένου, η μπάλα ξεφεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα της Ν. Πολιτείας, και περνάει τη γραμμή της εστίας του, κάνοντας το 2-0.
31΄: Δεύτερο «χτύπημα» του δαιμόνιου Ματούλα, από τα αριστερά, που με σουτ – «οβίδα» γράφει το 3-0. Πανηγύρια μέσα στο «γήπεδο – λίμνη» για τον Π.Ο.Ε.

Το διακοπέν ματς της Ελασσόνας θα συνεχιστεί(..από το χρονικό σημείο που διακόπηκε) μέσα σε διάστημα 15 ημερών, με τον Π.Ο. Ελασσόνας να έχει το «αβαντάζ» των τριών τερμάτων και να βρίσκεται κοντά σε μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Τον αγώνα(…το α΄ ημίχρονο του αγώνα) διαιτήτευσαν η κ. Ανδρομάχη Τσιοφλίκη και οι κ.κ. Γκάγκας και Γκόγκος.

Οι συνθέσεις:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Τσέλιος): Μιγδάνης, Κυρίτσης Ι., Γκαραβέλης, Μπούσιας, Γεωργούλης, Συνάπαλος, Καραμάνος, Κυρίτσης Αθ., Ελευθεριάδης, Ματούλας, Τσένος

ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Καφφές): Μαγαζιώτης, Μπάνος, Λιόύσκας, Παπαμάνος, Σγουραλής, Μπατζέλος, Καλτσάς, Μολάς, Μπέλτσιος, Αρσένης, Γκιουρσάνης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment