Δηλώσεις Κέλλα για βλάβη στο Ακτινολογικό του ΓΝΛ και Ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

Χρήστος Κέλλας για βλάβη στο Ακτινολογικό του Γ.Ν.Λ.

Ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, βουλευτής Λαρίσης κ. Χρήστος Κέλλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δεν πέρασαν παρά λίγες μόνο μέρες από τη δήλωση του υπουργού Υγείας κ. Ξανθού για ενδεχόμενο λειτουργικού «μπλακάουτ» στον τομέα της υγείας. Αυτό, δυστυχώς, συνέβη σήμερα στη Λάρισα όπου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσηλευτριών Κέντρων Υγείας Λάρισας, το Γενικό Νοσοκομείο, που σήμερα εφημέρευε, δεν μπορούσε να εκτυπώσει ακτινογραφίες, ακυρώνοντας έτσι στην πράξη την ίδια την εφημερία.
Δυστυχώς, κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται ολοένα και πιο έντονα η διάλυση στο χώρο της υγείας. Η κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη και πρέπει άμεσα να δώσει λύσεις.
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, υπερβάλλοντας εαυτόν, κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ανταπεξέλθει στο έργο του».

ΚΕΛΛΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΔΙΖΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ

Πρωτοκλασάτοι Υπουργοί βγαίνουν και κατηγορούν τους αγρότες ως ευνοούμενη ομάδα και «φοροκλέφτες». Το 2013 όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Αποστόλου, ανέβαιναν στα τρακτέρ και εκστόμιζαν πύρινους αγωνιστικούς λόγους, τότε δεν απευθύνονταν σε «φοροκλέφτες» και ευνοούμενους; Το ερώτημα αυτό έθεσε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Κοινωνία ώρα MEGA» με τους δημοσιογράφους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας απευθυνόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες κοινωνικού αυτοματισμού. «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να προκαλέσει ταξικούς διαχωρισμούς. Ο Πρωθυπουργός οφείλει να καταλάβει ότι είναι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Και των όσων φορούν γραβάτα και των αγροτών και των εργατών και των πλούσιων και των φτωχών», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Λαρισαίος πολιτικός.
Ο κ. Κέλλας μιλώντας για την εξέγερση των αγροτών σημείωσε πως «Ζούμε το εξής παράδοξο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση κατηγορούσε τη ΝΔ ότι η αγροτική της πολιτική καταδίκαζε τον πρωτογενή τομέα και τώρα που ήρθε στη Κυβέρνηση και βλέπει τις αντιδράσεις, κάποια στελέχη του σπεύδουν να υιοθετήσουν προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας. Μιλούν δηλαδή για Φορολογία 13%, 12000 αφορολόγητο, Ασφάλιστρο στο 70%, Παράταση μεταβατικότητας για 3 – 5 χρόνια και Ακατάσχετες επιδοτήσεις. Πόσο διαφορετικά όμως θα ήταν όλα, αν έδειχναν τότε συναίνεση», αναρωτήθηκε ο Λαρισαίος βουλευτής, συμπληρώνοντας πως «τα μπλόκα δεν αποτελούνται ούτε από κομματικές σημαίες, ούτε από κομματάρχες, ούτε από αγροτοπατέρες. Αποτελούνται από αγροτόπαιδα, που επένδυσαν στη γη τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το μέλλον τους και τίποτα άλλο».
Τέλος, αναφερόμενος στο ασφαλιστικό σημείωσε πω «η ΝΔ είχε συμφωνήσει με την Τρόικα, να δημιουργηθούν τρία ταμεία, Αγροτών, Ελεύθερων Επαγγελματιών και Μισθωτών. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πάει να δημιουργήσει ένα τερατούργημα. Το γιγαντιαίο ενιαίο ταμείο που προωθείται, δεν έχει καμία προοπτική και θα προκαλέσει μεγάλες αδικίες και ανισότητες. Είναι ίσως παγκόσμια πρωτοτυπία να συζητούμε το προσχέδιο του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, ενός νομοσχεδίου που θα δεσμεύει τις επόμενες γενιές και την ίδια ώρα ο Υπουργός Εργασίας να παραδέχεται ότι αναλογιστικές μελέτες δεν έχουν γίνει και θα γίνουν αφού ψηφιστεί το νομοσχέδιο! Βαδίζουν κυριολεκτικά στα τυφλά».

Χρήστος Κέλλας: Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ: Τα χειρότερα είναι μπροστά

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή τη συμπλήρωση του ενός χρόνου διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Παρακολουθώντας κανείς την παράσταση που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο, με αφορμή τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου της διακυβέρνησής του, δεν μπορεί να μην ανησύχησε.
Μετά την καταστροφική διαπραγμάτευση, όπως απεκάλυψε πρόσφατα ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της, μετά την επιβολή των capital controls στη χώρα, μετά την εξαπάτηση του δημοψηφίσματος, μετά την υπογραφή του τρίτου, δυσβάσταχτου μνημονίου, μετά τις αποκαλύψεις για τους διορισμούς των στενών κομματικών φίλων, μετά την αναταραχή όλων σχεδόν των κοινωνικών ομάδων, θα περίμενε κανείς από τον κ. Τσίπρα, αν μη τι άλλο, να απευθυνθεί σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό με μετριοπάθεια, σύνεση και απολογητικό τόνο, δίνοντας εξηγήσεις για όσα κατάφερε και γι’ αυτά που δεν πέτυχε.
Αντ’ αυτού η αλαζονεία ξεχείλισε και ο διχασμός του ελληνικού λαού αποδεικνύεται στρατηγικός στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Δυστυχώς τα χειρότερα είναι μπροστά»

Add Comment