Γοητευτικό «ταξίδι» για την «Ενωδεία» στην Ελασσόνα

Του Γιάννη Μουκίδη

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΩΔΕΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ (1) [800x600]

Γοήτευσε το «ταξίδι» του γνωστού Μουσικού Συνόλου «Ενωδεία» στην Ελασσόνα, «ταξίδι» στα μονοπάτια των υπέροχων συνθέσεων του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζηδάκη, σε ένα πρόγραμμα – αφιέρωμα για τα 90 χρόνια από τη γέννηση των δύο δημιουργών.
Σε μια ποιοτική βραδιά που διοργάνωσε πρόσφατα ο Δήμος Ελασσόνας, με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, οι καταξιωμένοι μουσικοί του Λαρισαϊκού μουσικού συνόλου, πλαισιωμένοι από τους ερμηνευτές του Θηρίμαχο Πάκα και Μαριάννα Ζάχου και τους Ελασσονίτες Ευλαμπία Ντούλα και Δημήτρη Τσιαβέ(φιλική συμμετοχή), υπό την διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Καρβούνη, καθήλωσαν τους δεκάδες τυχερούς θεατές – ακροατές που βρέθηκαν στην Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη», που…με τη σειρά τους τους καταχειροκρότησε με θέρμη.
[wpg_thumb]
Στη συναυλία του Μουσικού Συνόλου «Ενωδεία» έδωσαν το «παρών»:
Ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου, οι αντιδήμαρχοι κ. Ευφροσύνη Καρκαβανίδου – Σκρέτα και κ. Ανέστ. Σερετίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, οι διοικητές του Α.Τ. Ελασσόνας κ. Πέτρος Μουταφίδης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας κ. Ελευθ. Μουλτσιάς, ο φρούραρχος Ελασσόνας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής, κ.ά.

Add Comment