Μπαζάαρ Αγάπης στον Α’ παιδικό σταθμό Ελασσόνας

christmas-bazaar

Το προσωπικό του Α’ παιδικού σταθμού Δήμου Ελασσόνας και οι φίλες εθελόντριες, σε μια προσπάθεια να δώσουν μια απάντηση αλληλεγγύης και αγάπης στην ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε, πραγματοποιούν Χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης, (με δικά τους έξοδα και με προσωπική εργασία ) στον Α παιδικό σταθμό, και προσκαλούν όλους τους συμπολίτες, να συμβάλουν στην πραγματοποίηση της ανθρώπινης κίνησής τους.

Απευθύνουν λοιπόν έκκληση στην ανθρωπιά σας, να επισκεφτείτε το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που θα γίνει την Κυριακή 6 Δεκέμβρη 2015 στον Α παιδικό Ελασσόνας (Γεωργάκη Ολυμπίου στο δρόμο για τα Γυμνάσια) και να δώσετε (από το υστέρημά σας) ένα χέρι αγάπης και βοήθειας, ώστε στις φετινές γιορτές να λάμψουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδικά μάτια από χαρά. Κατά το περσυνό χριστουγεννιάτικο μπαζάαρ συγκεντρώθηκαν, με την δική σας ολόθερμη συμμετοχή 4.000 € που μοιράστηκαν σε 8(οκτώ ) οικογένειες παιδιών με πολύ μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

Τον σταθμό θα επισκεφθεί την ίδια μέρα και ο Αη Βασίλης. Φθάνει κοντά μας για να συναντήσει τα παιδιά της πόλης μας και να πάρει τα γράμματα με τις επιθυμίες τους (Ώρες παραμονής του Αη Βασίλη στον σταθμό 11 πμ -13μμ). Θερμή παράκληση: τα παιδιά να συνοδεύονται από κάποιον μεγάλο. Κανένα παιδί ασυνόδευτο.

Τα χρήματα προσφοράς αγάπης που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν (κατόπιν συνεννόησης με τους συλλόγους γονέων των σχολείων της Ελασσόνας και των εκπαιδευτικών) σε οικογένειες παιδιών της πόλης μας που πραγματικά υποφέρουν από απόλυτη φτώχεια.

Ωρες λειτουργίας του μπαζάρ 10πμ έως 19μμ.

Add Comment