Προκρίθηκαν στην τετράδα της περιφέρειας οι νεάνιδες του ΓΣΕΕ

ΝΙΚΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΓΣΕΕ ΒΟΛΛΕΙ

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, το τμήμα νεανίδων του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, προκρίνεται στην τετράδα του πρωταθλήματος της περιφέρειας της Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας!
Στην τετράδα, εκτός απροόπτου θα είναι :
η ΕΑΛ, ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, η ΙΤΕΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ και ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!
Η πρόκριση ήρθε εκτός έδρας, επί του μαχητικού Φιλαθλητικού Λάρισας , όπου τα κορίτσια της Ελασσόνας επικράτησαν με 3-1 σετ και σε συνδυασμό με το 3-0 εντός έδρας προκρίθηκαν στην τετράδα του αντίστοιχου πρωταθλήματος!!
Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό και οι δύο ομάδες ήταν μαχητικές, αλλά η ομάδα της Ελασσόνας ευτύχησε να έχει σε καλή ΄΄μέρα΄΄ τις παγκορασίδες Τσιγγέλη και Χατζηβασίλη, όπου πραγματικά η πρώτη, από το κέντρο του φιλέ, αλλά και η δεύτερη, από τα άκρα, επικράτησαν δυναμικά, τελειώνοντας πολλές επιθέσεις και μπλοκ.
Αλάνθαστη επίσης από το σερβίς η Τσιγγέλη, όπου με δυνατά σερβίς και 5 άσους, σε καθοριστικά σημεία του αγώνα βοήθησε την ομάδα να πετύχει τον στόχο της!
Το συγκεκριμένο τμήμα αποτελείται από αθλήτριες, της κατηγορίας κορασίδων και παγκορασίδων με πολύ ταλέντο και σίγουρα μελλοντικά, θα τους δοθεί η ευκαιρία να φέρουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες..
Τα σετ ήταν :18-25, 15-25, 25-16, 13-25..
Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ συγχαίρει τις αθλήτριες και τον προπονητή ,για άλλη μία ακόμη μεγάλη επιτυχία ,εύχεται καλή συνέχεια στα χιαστί παιχνίδια και περιμένει, ανάλογη συνέχεια και από τα άλλα τμήματα..
ΓΣΕΈΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Μπελαή, Τσιγγέλη,Παπαδοπούλου Ρ., Παπαδοπούλου Ζ., Παναγιώτου, Διβράμη, Καζαντζή, Χατζηβασίλη, Μπαλογιάννη..

Add Comment