Δωρεά υγείας – «παράδειγμα» στο Λιβάδι Ελασσόνας!

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 33.000 ΕΥΡΩ

Του Γιάννη Μουκίδη

Μια ξεχωριστή δωρεά υγείας, μια χειρονομία – παράδειγμα προς μίμηση, που «κρύβει» μέσα της μεγαλείο ψυχής, αλλά και αγάπη προς τον τόπο και προς τον συνάνθρωπο, έκανε πρόσφατα Λιβαδιώτισσα, που διαμένει στην Κατερίνη.
Πρόκειται για την κ. Ελένη Λαζ. Καρρά, η οποία πραγματοποίησε δωρεά ύψους 33.000 ευρώ σε σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, μηχανήματα διάγνωσης και ιατρικά εργαλεία για το Αγροτικό Ιατρείο του ορεινού Λιβαδίου.
Η δωρεά της «απόδημης» Λιβαδιώτισσας έγινε αποδεκτή με έκδηλη ικανοποίηση από την τοπική κοινωνία, και συγκίνησε τους ντόπιους και τους επισκέπτες της γραφικής κωμόπολης.


Χαρακτηριστική είναι σχετική ανακοίνωση του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδίου, που ευχαριστεί θερμά την δωρήτρια, τονίζοντας ανάμεσα στα άλλα:
«Η αλτρουιστική αυτή πράξη αποδεικνύει ότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία υπάρχουν άνθρωποι με υψηλή διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
Με τη γενναιόδωρη αυτή χειρονομία, που αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της για τη γενέτειρα του πατέρα της, το χωριό μας έχει πλέον ένα άρτια εξοπλισμένο και λειτουργικό ιατρείο που θα μπορεί να αντιμετωπίσει βασικές ανάγκες και να παρέχει στοιχειώδη υγειονομική περίθαλψη στην Κοινότητα.
Αν και η σεμνότητα που τη διακρίνει δεν μας επέτρεψε να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στην πράξη της, οφείλουμε ωστόσο όλοι ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην Ελένη Καρρά και είμαστε σίγουροι πως η προσφορά της θα συμβάλλει στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στο χωριό μας…».

Add Comment