Εντυπωσιακές παρά την ήττα από τον Ηρακλή οι γυναίκες του ΓΣΕΕ

ΗΤΤΑ 3-2 ΤΟΥ Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ – ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ ΜΠΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΓΣΕΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΟΛΕΪ

Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς, στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής μεταξύ των ομάδων του  ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..
2.30 ώρες αγώνας, ανατροπές 7 πόντων, κόκκινες κάρτες, δυναμική εξέδρα, ήταν μερικά από τα αγωνιστικά στοιχεία, που επικράτησαν στο ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ..
Η ομάδα της Ελασσόνας για άλλη μία αγωνιστική έδειξε, απίστευτα ψυχικά αποθέματα, αφού κατάφερε δύο φορές να ανατρέψει το σκορ (7 πόντων), σε μία καυτή έδρα, και αν ήταν λίγο πιο ψύχραιμη στο τάι μπρέικ και ειδικά στο 12-12 θα μπορούσε να πανηγυρίσει μία σημαντική νίκη..
Παρόλα αυτά, όλες οι αθλήτριες, ήταν υπέροχες με τις ΜΠΟΥΣΙΑ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ να είναι πραγματικά ασταμάτητες, αλλά και οι υπόλοιπες αγωνίστηκαν καλά.
Είναι από τις εμφανίσεις που σου αφήνουν μία πικρία, καθώς η απειρία των νεαρών παικτριών και τα άσχημα σφυρίγματα της 2ου διαιτητή, σε καθοριστικά σημεία έκριναν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα του αγώνα.

ΓΣ Ηρακλής – ΓΣ Ένωση Ελασσόνας 3-2 (25-20, 24-26, 25-23, 24-26, 15-12)..

Ηρακλής (Κυριακού): Δαμιανίδου, Βεζυριανίδου, Βλάχου, Γάτση, Δάρδα, Λεωνιδάκη, Κανονίδου -λ / Καλαϊτζίδου – λ, Κολτσιάκη, Γαρέζου, Ντουντούδη
ΓΣ.Ε.Ελασσόνας (Παναγιώτου): Μπούσια, Παπαδοπούλου Ο., Κατσαρέ, Παραφέστα, Τζιόγα, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ζ. -λ / Μπαλογιάννη, Χατζηβασίλη, Μπελαή

Add Comment