Σεμινάριο τεχνικού ασφαλείας από τον Εμπορικό Σύλλογο

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) Γραφείου Τρικάλων της ΕΣΕΕ, προτίθενται να υλοποιήσουν προγράμματα Τεχνικών Ασφαλείας Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας.

Πρόκειται για την Επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας στις επιχειρήσεις τους εφόσον αυτές υπάγονται στην Β΄ και Γ΄ κατηγορία σύμφωνα με το άρθρο 10 του κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους.
Επισημαίνεται ότι η μη τήρηση των διατάξεων και των ρυθμίσεων της νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας από τις επιχειρήσεις, επιβάλλει ποινικές και διοικητικές κυρώσεις του Ν.2639/1998.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας στο τηλ:24930 29591 (ώρες 9:00-13:00).

Οι αιτήσεις συμμετοχής διατίθενται στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας , Γ. Ολυμπίου & Αλαμάνας και στην ηλεκτρονική σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας www.esel.gr

Η υποβολή αιτήσεων στα γραφεία μας μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι 6 Νοεμβρίου 2015 και για τη συμμετοχή σε τμήματα θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Add Comment