Συγκλονίζει ο θάνατος 3χρονου αγοριού

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΧΩΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!
Του Γιάννη Μουκίδη

ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΡΙΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ [800x600]

Ανείπωτος είναι ο πόνος για το ζευγάρι Ελασσονιτών στρατιωτικών που διαμένουν οικογενειακά στη Λάρισα, που το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου έχασε το παιδί του, ένα αγγελούδι μόλις 3 ετών, στο Κυψελοχώρι Συκουρίου!
Ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί πως μια συνηθισμένη επίσκεψη γονέων με τα παιδιά τους σε χώρο αναψυχής, όπως λειτουργεί το συγκεκριμένο αγρόκτημα στο Κυψελοχώρι, θα κατέληγε σε τραγωδία.
Αφού το ένα από τα δίδυμα παιδάκια της οικογένειας, ένα τρίχρονο αγοράκι, βρέθηκε πεσμένο μέσα σε μια τεχνητή «λίμνη» να έχει χάσει τις αισθήσεις του και να έχει πνιγεί, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.
Το ζευγάρι των Ελασσονιτών στρατιωτικών, με τον πατέρα να υπηρετεί στον Στρατό Ξηράς και τη μητέρα στην Πολεμική Αεροπορία, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε με τα τρία της αγόρια στο αγρόκτημα στο Κυψελοχώρι, όπως συνηθίζουν δηλαδή αρκετές οικογένειες που επισκέπτονται τον χώρο αφού τα παιδιά εκεί έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά ζώα και να παίξουν στη φύση.
Ο μικρός Χρήστος Χαραλ. Λιάκος, κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Περιφέρειας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, βρέθηκε αναίσθητος μέσα στο νερό με τη μητέρα του, που το «έχασε» για λίγο από τα μάτια της και το αναζητούσε, να σοκάρεται βλέποντας το παιδί της να κείτεται μπρούμυτα μέσα στη λιμνούλα!
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το 3χρονο αγοράκι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου για αρκετή ώρα οι γιατροί προσπαθούσαν, δυστυχώς χωρίς θετικό αποτέλεσμα, να το επαναφέρουν στη ζωή για να ακολουθήσουν δραματικές στιγμές, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει μια τόσο άσχημη εξέλιξη.
Ο 59χρονος ιδιοκτήτης του αγροκτήματος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. για να αφεθεί ελεύθερος τα ξημερώματα, με προφορική εντολή του εισαγγελέα, ενώ σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία.
Με δεδομένο ότι η «λίμνη» έχει περίφραξη, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το 3χρονο αγοράκι, φαίνεται πως έπεσε από τη μικρή γέφυρα που χρησιμοποιείται για τη βόλτα πάνω από το τεχνητό ρυάκι και το κακό δεν άργησε να γίνει, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες το βάθος του νερού δεν ξεπερνά το μισό μέτρο.
Το συγκεκριμένο αγρόκτημα διαθέτει άδεια λειτουργίας ως προς το σκέλος που αφορά το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ωστόσο από την ΕΛ.ΑΣ., εκτός από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, θα διερευνηθούν επίσης όλες οι δραστηριότητες που προσφέρει το αγρόκτημα στο κοινό σε συνδυασμό βεβαίως και με την επάρκεια των μέτρων ασφαλείας.

Add Comment