Σε τουρνουά στο Βόλο συμμετείχαν οι “Ολυμπιώτισσες”

tournoua1 [800x600]

Στο Βόλο βρέθηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Ελασσόνας «Α.Σ. Ολυμπιώτισσες», καθώς πήρε μέρος σε τουρνουά στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο αντιμετωπίζοντας τον Μαγνησιακό και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η σειρά κατάταξης των ομάδων διαμορφώθηκε ως εξής:
1η Μαγνησιακός
2η Ολυμπιακός Βόλου
3η Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας

Οι ομάδες έπαιξαν αναμεταξύ τους ένα ημίχρονο και τα αποτελέσματα των ημιχρόνων είναι τα παρακάτω:
Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιώτισσες 2 – 2
Ολυμπιακός Βόλου – Μαγνησιακός 1 – 2
Ολυμπιώτισσες – Μαγνησιακός 0 – 4

[wpg_thumb]

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρσι έπεσε από την Α’ Εθνική, όπου αγωνιζόταν χρόνια, για έναν βαθμό. Επίσης, και ο Μαγνησιακός αγωνιζόταν στο παρελθόν στην Α’ Εθνική. Αυτή τη στιγμή και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στη Β΄ Εθνική. Οι Ολυμπιώτισσες ως νεοσύστατη ομάδα παίζει στη Γ’ Εθνική και είναι η δεύτερη αγωνιστική της χρονιά. Πέρσι κατάφερε να βγει τρίτη στον όμιλό της, παρά τη μικρή αγωνιστική εμπειρία των αθλητριών της.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Μαγνησιακός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ξεκούραστος, ενώ οι Ολυμπιώτισσες ήταν η μόνη ομάδα που έπαιξε 2 ημίχρονα συνεχόμενα. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων, καθώς υπήρχε ήδη κούραση στις Ολύμπιώτισσες και η αντοχή δεν έχει φτάσει ακόμη σε ικανοποιητικό επίπεδο για τις αθλήτριες, αφού οι προπονήσεις ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο.

Άψογη ήταν η φιλοξενία και η όλη διοργάνωση! Απονεμήθηκαν κύπελλα στις ομάδες και μετάλλια σε όλες τις αθλήτριες που πήραν μέρος στο τουρνουά. Μοιράστηκαν αναμνηστικές μπλούζες και ακολούθησε ένα υπέροχο γεύμα.

Η διοίκηση από τις Ολυμπιώτισσες εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την διοργανώτρια ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου και προς τον Πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Κλόντζα.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου έπεται συνέχεια στην προετοιμασία της ομάδας με έναν ακόμη φιλικό αγώνα. Οι Ολυμπιώτισσες θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους, στο Δημοτικό Στάδιο Ελασσόνας, την ομάδα των Μετεώρων Καλαμπάκας στις 11:00 το πρωί.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Οικονόμου δήλωσε: «συνεχίζουμε δυναμικά τις προπονήσεις εν όψει του Πρωταθλήματος που ξεκινάει σε λίγες μέρες, αρχές Νοεμβρίου. Είμαστε σε καλό δρόμο έχοντας την πλήρη υποστήριξη της νέας διοίκησης και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Καλούνται οι φίλοι της ομάδας να προσέλθουν στο γήπεδο για την υποστήριξη της στη δεύτερη αγωνιστική της χρονιά.
Προπωλούνται κάρτες διαρκείας στα γραφεία του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου και στο Cafe-Bar O2 Οξυγόνο (10 euro).

Τηλέφωνα επικοινωνίας
Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου, Τριανταφύλλου Γεώργιος: 6974.728.071
Γραφεία Συλλόγου: 24930-25.448 & 6974.13.82.97

Μέρες και ώρες λειτουργίας του Συλλόγου
Δευτέρα, Παρασκευή: 18:30 – 22:30
Τετάρτη: 10:00 – 14:00

Add Comment