Κ. Μουσιός: “Η δημοτική αρχή δεν έλυσε κανένα πρόβλημα της Βαλανίδας”

ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΣΙΟΣ ΒΑΛΑΝΙΔΑ

Ενημερωτικό σημείωμα για τα προβλήματα της Βαλανίδας απέστειλε ο αντιπρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Κων. Μουσιός, ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν έχει συνεδριάσει μέχρι σήμερα το τοπικό συμβούλιο και ότι η δημοτική αρχή δεν έχει επιλύσει κανένα πρόβλημα της καθημερινότητας του χωριού.

Ακολουθεί το σημείωμα του κ. Μουσιού:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΒΑΛΑΝΙΔΑΣ

Παρακολουθώντας την λειτουργία της νέας Δημοτικής Αρχής τους 12 μήνες καθώς και δέκτης μηνυμάτων της τοπικής κοινωνίας διαπιστώνω καθημερινά ότι δεν έχει επέλθει η επίλυση σε κανένα πρόβλημα της καθημερινότητας αλλά και σε ουσιαστικότερων προβλημάτων όπως:
1.Καμία βελτίωση στο πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζουμε, όχι λόγο έλλειψης νερού αλλά λόγου τις ποιότητας του νερού, με τα πολλαπλά σπασίματα τα οποία αλλοιώνουν την ποιότητα δημιουργώντας προβλήματα υγείας στους κατοίκους.
2. Παρόλου που έγινε καθαρισμός από τα μπάζα των νεροποντών του χειμώνα αυτά δεν απομακρύνθηκαν με αποτέλεσμα να δημιουργούν προβλήματα στην μετακίνηση των κατοίκων και την αισθητική του χωριού. Επίσης από τις νεροποντές δημιουργήθηκε πρόβλημα σε μέρος του οδικού δικτύου που εγκυμονεί κινδύνους.
3.Καμία συντήρηση των αγροτικών δρόμων και στη Βαλανίδα και στον οικισμό Κλεισούρα.
4.Επίσης διαπίστωσα λόγω δυσοσμίας καθώς και δέκτης παραπόνων των κατοίκων οι κάδοι απορριμμάτων δεν έχουν απολυμανθή για μακρά μεγάλο χρονικό διάστημα.
5.Υπάρχει μια αναταραχή των κατοίκων του χωριού σχετικά με την αύξηση του τιμολογίου που επήλθε στον τομέα τις άρδευσης όπου από 5 ευρώ την ώρα πληρώνουμε 8 ευρώ πλέον την ώρα. Ζητάω θεσμικά και επίσημα να εξετάσουμε το θέμα από την αρχή.
6.Επίσης ως αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου ζητάω επίσημα να γίνει η πρώτη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου του χωριού από τον Πρόεδρο. Καμία απάντηση έως τώρα.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΑΛΑΝΙΔΑΣ
ΜΟΥΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Add Comment