Πανδαισία βόλεϊ στο Τουρνουά του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας

Η «ΚΟΥΠΑ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Πανδαισία γυναικείου βόλεϊ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ελασσόνας, που για δύο ημέρες(Παρασκευή και Σάββατο) φιλοξένησε τουρνουά προετοιμασίας, που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο τοπικός Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας και που σφραγίστηκε με την παρουσία τριών γνωστών ομάδων του χώρου, του πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακού, του Άρη Θεσσαλονίκης, του Φιλαθλητικού Λάρισας και βέβαια της «οικοδέσποινας» ομάδας του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας.
Οι τυχεροί που βρέθηκαν στις κερκίδες του φιλόξενου Κλειστού της Ελασσόνας(…με το καινούργιο παρκέ) είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να θαυμάσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου από αθλήτριες που πρωταγωνιστούν στον Ελληνικό χώρο και όχι μόνο και να χειροκροτήσουν συναρπαστικές μάχες στο νέο παρκέ του Κλειστού.
Το Κύπελλο του τουρνουά της Ελασσόνας κατέκτησε η ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ελλάδος. 2ος ήταν ο Άρης Θεσσαλονίκης, στην 3η θέση ο Φιλαθλητικός Λάρισας και 4ος του τουρνουά ο Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε την Παρασκευή με 3-0 του Φιλαθλητικού και στον τελικό του Σαββάτου «τσέκαρε» την πρωτιά του τουρνουά, επικρατώντας χωρίς πρόβλημα και του Άρη Θεσσαλονίκης με 3-0 .
[wpg_thumb]

Ο διοργανωτής του τουρνουά, Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας βράβευσε τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της σεζόν 2014-2015, ενώ MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε η θαυμάσια Κατερίνα Γιώτα, μετά από ψηφοφορία των προπονητών.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Κοβάτσεβιτς): Γιώτα, Κωνσταντίνου, Λαζάρεβιτς, Λαμπρούση, Μιλεντίγιεβιτς, Κονόμι, Κοκκινάκη, Χριστοδούλου, Τέζα, Εμμανουηλίδου, Τσβεντάνοβα, Ζαμπάτη

ΑΡΗΣ(Σολκίδης): Πεσσόα, Κοσμά, Κούση, Πίττα, Γουγούση, Καψαμπέλη, Τυφλιώρη, Ιακωβίδου, Γκαϊτάνο, Γκάνο, Καλανταρίδου, Τσομπανίδου, Σταματίου, Πλούμη.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ(Πράπας): Ντόνα, Αναγνωστοπούλου, Μπαζιάνα, Ντούριτς, Φακοπουλίδου, Υφαντή, Τσοπούλου, Γεροβασιλείου, Νικολοπούλου, Χατζηελευθερίου, Μαυροπάνου, Δίρβα, Τουσιούλη.

Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Παναγιώτου): Παπαδοπούλου Ράνια, Μπαλογιάννη, Παραφέστα, Κορακίδη, Χατζηβασίλη, Ντούφα, Τζούργκανου, Ζιώγα, Παππά, Παναγιώτου, Κατσαρέ, Παπαδοπούλου Ζωή, Μπελαή, Ζιάκου.

Τους αγώνες του τουρνουά της Ελασσόνας διαιτήτευσαν οι διατητές του ΣΥ.Δ.ΠΕ. Κεντρικής Ελλάδος: Αντωνούλης Χρήστος, Παρασκευάς Θεόδ., Κολτσίδας Ευάγγ., Λιμτσιούλή Αθανασία, Σκορδαρά Αικατερ., Κατσιούλης Χρυσόστ., Μπατσίλα Δάφνη, Χαρδαλίδης Νικ., Παπαγεωργίου Αχιλλ.

Όσο για την όλη διοργάνωση, ο Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας για μια ακόμη φορά πήρε τα εύσημα από τις συμμετέχουσες αποστολές για την αψεγάδιαστη διοργάνωση και την εξαιρετική φιλοξενία στην Ελασσόνα.

Τους αγώνες της 2ης ημέρας παρακολούθησαν με έκδηλο ενδιαφέρον ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπέμπης, αντιδήμαρχοι, αυτοδιοικητικοί, κ.ά.

Add Comment