Κ. Μπατζελή από την Ελασσόνα: «Ο κύκλος του λαϊκισμού έχει κλείσει για την χώρα»

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΣΟΚ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΕΠ 2015 (1)

Μηνύματα αισιοδοξίας πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ θα καταφέρει τελικά να πάρει την τρίτη εντολή στις εκλογές της Κυριακής βγήκαν από την προεκλογική συγκέντρωση της Ελασσόνας, όπου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του νομού Λάρισας, με κεντρική ομιλήτρια το μέλος της Κ.Π.Ε. – πρώην υπουργό κ. Κατερίνα Μπατζελή.
Το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προλόγισαν ο μαθηματικός κ. Στάθης Ψωμιάδης, ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα κ. Κώστας Σάββας και ο γραμματέας της Τ.Ο. Ελασσόνας κ. Κώστας Μούσιος.
«Θέλουμε να είμαστε οι εγγυητές της πολιτικής σταθερότητας και της συνεργασίας για να επανέλθει η Ελλάδα σε ρυθμούς ανάπτυξης. Είμαστε ένα κεντροαριστερό κόμμα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, είμαστε ένα κόμμα που μπορούμε να συνθέσουμε. Έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Ο κύκλος του λαϊκισμού έχει κλείσει. Την επομένη μέρα των εκλογών προτείνουμε σαφές νέο παραγωγικό μοντέλο με πυλώνες την διαφάνεια, την φορολόγηση, την αναδιανομή. Δώστε μας την τρίτη εντολή για το καλό του τόπου».
Δεν πέρασε απαρατήρητο πως στη συγκέντρωση της Ελασσόνας, που είχε το στοιχείο της συσπείρωσης, παραβρέθηκαν παλαιά και νέα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, οι πρ. βουλευτές κ.κ. Βασ. Έξαρχος και Θωμάς Ψύρρας, ο πρ. δήμαρχος κ. Γιώργος Πασχόπουλος και πολλοί φίλοι και μέλη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ .

[wpg_thumb]

Add Comment