ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

gsee-volley-arxi2

Την πρώτη προπόνηση με αγιασμό, πραγματοποίησε το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Όλες οι παίκτριες παλαιές και νέες έδωσαν το παρόν , και από την πλευρά της η διοίκηση , αφού καλωσόρισε τις αθλήτριες , στην συνέχεια αναλύθηκαν οι φετινοί στόχοι της ομάδας.
Στη συνέχεια ο προπονητής κος Παναγίωτου, που θα έχει ως βοηθό την πτυχιούχο φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ κα Παπαδοπούλου Ελπίδα, ανέλυσε τους αγωνιστικούς στόχους της χρονιάς, ζητώντας από τις παίκτριες να διατηρήσουν πνεύμα ομοιογένειας και πειθαρχίας ,συστατικά απαιτούμενα για την εύρυθμη λειτουργία της κάθε ομάδας.
[wpg_thumb]
Παρούσα στην προπόνηση και το καινούργιο μέλος της ομάδας η κ. ΠΙΤΕΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, πτυχιούχος ψυχολογίας καθώς θα συμβουλεύει και θα ασχολείται με θέματα αθλητικής ψυχολογίας. Μία παράμετρος αρκετά σοβαρή καθώς η φετινή ομάδα απαρτίζεται από αθλήτριες 13 έως 23 ετών , και η συμβολή μιας επιστήμονος πάνω σε θέματα αθλητικής ψυχολογίας είναι σημαντική.
Σημαντική όμως και η παρουσία του Δημάρχου κου ΕΥΑΓΓΕΛΛΟΥ ΝΙΚΟΥ καθώς και του αντιδημάρχου κου ΛΕΚΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που με την συμβολή τους, ιδιαίτερα τη περσινή χρονιά, κατέστησαν το τμήμα βιώσιμο στα σαλόνια της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Παρούσα φυσικά και η υπόλοιπη διοίκηση -ΤΣΙΓΓΕΛΗ ΝΙΚΟΣ,ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ,ΛΙΑΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,ΧΑΤΖΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ,που με τη σειρά τους και αυτοί ευχήθηκαν στο τμήμα καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Θέματα #αγιασμός #βόλεϊ #ΓΣΕΕ #Ελασσόνα #ΘΕΜΑ