Νίκη σε φιλικό αγώνα πέτυχε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1-0
Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΙΛΙΚΟΣ-ΑΓΩΝΑΣ-ΟΙΚΟΝ-ΤΣΑΡΙΤΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ-ΛΑΡ

Φιλική νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας πέτυχε χθες ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, επικρατώντας με 1-0, στην πρώτη επίσημη παρουσία της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό και καθαρό, με την μπάλα να πηγαινοέρχεται στις περιοχές και των δύο αντιπάλων, και την ομάδα της Τσαριτσάνης να έχει την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν παρουσιάστηκαν ορεξάτοι για καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο και κάποιες φορές χειροκροτήθηκαν από τους 400 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ».
Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα ήρθε για τον Οικονόμο στο 26΄, με κεφαλιά του δραστήριου Σιάτρα. Είχε προηγηθεί εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Σενκάϊ , που αποκρούστηκε προσωρινά.
Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, ο Απόλλων Λάρισας ανέβασε ρυθμούς, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν γρήγορα να ισορροπήσουν.
Αξίζει να σημειωθούν οι δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για την ισοφάριση από πλευράς των φιλοξενουμένων…αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ Παναγιώτης Νούσιας(αγωνίστηκε στο β΄ ημίχρονο)… «κατέβασε ρολά»: στο 57΄, όταν απέκρουσε με υπερπροσπάθεια, διώχνοντας τη μπάλα κόρνερ, σε ευθύβολο δυνατό σουτ του Νάστα, αλλά και στο 85΄ όταν αντεπίθεση και κοντινό σουτ από τα αριστερά των φιλοξενουμένων, αποκρούστηκε σωτήρια από τον Νούσια.
Στα αξιοσημείωτα, οι 3 ευκαιρίες που έχασε και ο πολύ καλός Δημητρέλης(αγωνίστηκε στο β΄ ημίχρονο) του Οικονόμου: στο 84΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ το δυνατό σουτ που έκανε βρήκε το δοκάρι, στο 86΄όταν το νέο σουτ του αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον γκολκίπερ του Απόλλωνα, αλλά και στο 90΄, όταν το ευθύβολο σουτ που έκανε έφυγε μόλις άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν…με σχολαστικότητα που δεν πέρασε απαρατήρητη οι κ.κ. Κουκούλης, Παραφέστας, Διαμαντής.
[wpg_thumb]
Οι συνθέσεις:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ(Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Παπαγεωργίου, Πούτας, Κορομηλάς, Σιάτρας, Σενκάϊ, Καραβασίλης, Αγρόδημος, Κωστόπουλος, Μπαλής, Καραγκούνης.
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Νούσιας, Μαχαίρας, Πρίφτης, Παραφέστας, Τόλιος, Καψώχας, υπό δοκιμή, Τσάτσος, Μαστροδήμος, Ζήσσαρος, Δημητρέλης, Ραμάϊ, Παπαδήμος, Σακοράφας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Γιάννης Μάγγος): Κουρδής Τ., Τσένος, Σάλα, Σκάκος, Φλώρος, Κουρδής Γ., Νάστας, Νάτσης, Μπόντε, Παλάσκας, Δαλαμπύρας.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Κολλιός, Αποστολίδης, Γιαννακόπουλος, Τσούτζουρας, Κούρος, Αντωνόπουλος, Ντάνιελ.

Add Comment