Οι δρόμοι οδηγούν στο 25ο Αντάμωμα Καλλιθέας

Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ημέρες που ο υδράργυρος έχει πάρει την ανηφόρα, αλλά για περισσότερη δροσιά, που συνδυάζεται με παραδοσιακές βραδιές διασκέδασης και γλεντιού, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα βόρεια του Νομού μας, στην παρολύμπια περιοχή της Επαρχίας Ελασσόνας.
Οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας διοργανώνουν και εφέτος το 25ο στη σειρά Αντάμωμα, που περιλαμβάνει 2 ξεχωριστές βραδιές(Παρασκευή 31 Ιουλίου και Σάββατο 1 Αυγούστου), με παραδοσιακά ακούσματα και πολύ χορό, στην πλατεία της Καλλιθέας Ολύμπου, εκεί όπου αναμένεται …η καθιερωμένη κοσμοσυρροή από φίλους της παραδοσιακής μουσικής και όχι μόνο.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών:

– Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, το μουσικοχορευτικό μέρος της βραδιάς θα πλαισιώσουν οι: Θανάσης Σαμόλαδος(κλαρίνο), Γιώργος Σαμόλαδος(τρομπέτα), Κώστας Παλάγκας(μπουζούκι), Δημήτρης Μαρογιάννης, Μαρία Μπέλλου(τραγούδι).

– Το Σάββατο 1 Αυγούστου, θα εμφανιστούν στο Ποντιακό πρόγραμμα οι Στάθης Νικολαϊδης και Γιώργος Ατματζίδης, αλλά και οι Γιάννης Ζιάκος(κλαρίνο), Λευτέρης Μαρογιάννης(τραγούδι), Κώστας Παπαδημητρίου(κιθάρα), Δημήτρης Μαρογιάννης(πλήκτρα).

Add Comment