Νίκησε ο ΠΟΕ τη Λάρισα 2012

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΛΑΡΙΣΑ 2012 1-0

ΦΩΤΟ - 1

Πήρε αυτό που ήθελε ο Π.Ο.Ε. έστω και …στο 93΄, επικρατώντας της πολύ καλής ομάδας της ΛΑΡΙΣΑΣ 2012 με 1-0, μετά από ένα γεμάτο, δυνατό και γρήγορο αγώνα, με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και να χάνονται ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

Φάσεις – γκολ:

2΄: Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Γαρυφαλλόπουλος ξεφεύγει και το σουτ που κάνει φεύγει άουτ.
7΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Ματούλα του ΠΟΕ και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
18΄: Μετά από ομαδική προσπάθεια των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Ματούλα, που σουτάρει από καλή θέση και η μπάλα δέυγει άουτ.
45΄+: Διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων όταν ο Γκαμπέτας βγαίνει στην αντεπίθεση και το σουτ που κάνει βρίσκει το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων, ενώ στην επιστροφή της επιχειρεί σουτ από καλή θέση ο Ματούλας, που φεύγει άουτ.
47΄: Δυνατό σουτ του Μάντζα φεύγει μόλις άουτ από την εστία του Γκουτζουρέλα.
50΄: Από καλή θέση, σουτ του Φλώρου Παναγ. φεύγει άουτ.
55΄: Ευθύβολο σουτ του δραστήριου Γκαμπέτα φεύγει άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.
62΄: Μακρινό σουτ(…με περίεργη τροχιά της μπάλας) του Μάντζα υποχρεώνει τον τερματοφύλακα του ΠΟΕ να διώξει σε κόρνερ με εκτίναξη.
71΄: Ωραίο σουτ του Καραμάνου αποκρούεται από τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.
77΄: Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβάλλεται από τον αγώνα ο Δόνος της Λάρισας 2012, κάτω από τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων, για την κόκκινη κάρτα.
78΄: Ο εξαιρετικός Μάντζας σουτάρει και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το «γάμα» της εστίας του Γκουτζουρέλα.
80΄: Δυνατό σουτ του ταχύτατου Ματούλα υποχρεώνει τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούσει.
85΄: Νέα αντεπίθεση των παικτών της Λάρισας 2012 και ο …συνήθης ύποπτος Μάντζας σουτάρει από τα αριστερά αλλά ο εξαιρετικός Γκουτζουρέλας αποκρούει σωτήρια.
88΄: Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Μάντζας ξεφεύγει, και το έξυπνο σουτ πλασέ που επιχειρεί αποκρούεται από τον…σωτήρα του ΠΟΕ Γκουτζουρέλα.
93΄: Εξιλέωση για τον ΠΟΕ, όταν μετά από ωραία προσπάθεια από τα αριστερά ο Καλτέκης δίνει τη μπάλα στον φρέσκο Μάρκου που προχωράει και σουτάρει κάνοντας το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.

[wpg_thumb]

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μπουμαρσόπουλος, Γκαρέλης, Τσαπράζης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Ν. Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Αβέλλας, Καζάκης, Παπαδήμος(60΄ Λίκα), Γκαμπέτας, Ντούφας(65΄ Μάρκου), Ελευθεριάδης, Καραμάνος, Ματούλας, Αθανασέλος(82΄ Καλτέκης).

ΛΑΡΙΣΑ 2012(Θ. Στεργιάδης): Μπρούζας, Φλώρος Α., Τσιτσόπουλος, Φλώρος Παντ., Ξαφάρας,Φλώρος Παν., Γαρυφαλλόπουλος, Μάντζας, Δόνος, Δαλαμπύρας(79΄ Γκόλτσιος), Σκέντζας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment