Διάλεξη του Κώστα Προκόβα στο Σύλλογο Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης

ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΚΟΒΑΣ

ΔΙΑΛΕΞΗ

Στην αίθουσα της Λέσχης του Συλλόγου Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης “Ο Γεωργάκης Ολύμπιος” (Γ. Σχολαρίου 3, 54644, θεσσαλονίκη – τηλ. 2310 812666) – 50 μ. από το φανάρι Μπότσαρη & Δελφών, ανεβαίνοντας προς Εγνατία) την Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 11.30 π.μ. από τον φιλόλογο καθηγητή, πρώην Διευθυντή του Ιδρύματος Μ. Τριανταφυλλίδη του Α.Π.Θ. Κώστα Προκόβα
με θέμα: Η Ελληνική γλώσσα και οι Ελληνικές σπουδές στο σημερινό κόσμο.

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες, αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του συλλόγου Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης ο «Γεωργάκης Ολύμπιος» .
Την προσεχή Κυριακή ο Σύλλογος μας θα έχει την τιμή να φιλοξενεί ως ομιλητή τον αγαπητό και πολυγραφότατο συμπατριώτη μας καθηγητή κ. Κώστα Προκόβα.
Το έργο του σε θέματα φιλολογικά, λογοτεχνικά και εκπαιδευτικά είναι πλουσιότατο.
Είναι γνωστή σε όλους μας η γενναιόδωρη προσφορά του, με τα βιβλία και το λεξικό του, στην πολιτιστική κληρονομιά του Συλλόγου μας, του Λιβαδίου Ολύμπου και του τόπου μας εν γένει.

Με μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν θα παραβρεθούμε στην ομιλία του, την οποία θα ακολουθήσει η καθιερωμένη ιαματική τσιπουροκατάνυξη, με τερψιλαρύγγια, επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων των μελών και φίλων.
Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μας.
Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Add Comment