Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα το Δασαρχείο Ελασσόνας

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ 2015 [12]

Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 έκοψαν την Βασιλόπιτα στο Δασαρχείο Ελασσόνας παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελασσώνος κ.κ. Χαρίτωνος ο οποίος την ευλόγησε και του γενικού Αρχιερατικού επιτρόπου της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας π. Δημητρίου Παπαγεωργίου. Στην κοπή της πίτας παρευρέθησαν ο Δημάρχος Ελασσόνας κος Ευαγγέλου Νικόλαος και οι αντιδήμαρχοι Μπαλούκας Διονύσιος και Λέκκας Δημήτριος, ο Διοικητής της Π.Υ Ελασσόνας κος Μουλτσιάς Ελευθέριος, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος κος Μουταφίδης Πέτρος, ο Διοικητής του τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης κ. Αρσένης Δημήτριος, ο Διοικητής της 361 ΠΑΠ Ελασσόνας κος Χατζηζήσης εκπρόσωπος του ΚΕΟΑΧ ,ο κος Νάκας από τους ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες και όλοι οι Δασικοί υπάλληλοι.
Η Δασάρχης Ελασσόνας κα Φτίκα Ζωή αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους για τις μέγιστες προσπάθειες που κατέβαλαν τη χρονιά που πέρασε, στην προστασία του περιβάλλοντος ,αλλά και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών όσον αφορά τα αιτήματά τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους ,ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την έως τώρα άψογη συνεργασία τους και τόνισε πως η συνεργασία των φορέων στην μικρή τοπική κοινωνία της περιοχής Ελασσόνας αποτελεί ένα καλό παράδειγμα και ενδυναμώνει τις ελπίδες για το καλύτερο μέλλον της περιοχής.
Ευχές για ήρεμο 2015 και αντιμετώπιση όλων των καταστάσεων προς όφελος των πολιτών και συνανθρώπων μας με τη συνεργασία όλων των φορέων ευχήθηκαν και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος και ο κος Δήμαρχος.
Τυχερή με το φλουρί αναδείχτηκε η υπάλληλος του Δασαρχείου κα Βελέντζα Χάιδω.

Add Comment