Π.Ο. Ελασσόνας – Δολιχιακός 3-2 στην παράταση

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Λ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Λ. πήρε ο Π.Ο. Ελασσόνας, που επικράτησε με 3-2 του γειτονικού Δολιχιακού, μετά από παράταση, αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με το ισόπαλο 2-2 .
Το παιχνίδι, που έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια, παρουσία πολλών φιλάθλων από την επαρχία Ελασσόνας, χαρακτηρίστηκε από τη δύναμη και το πάθος των δυο αντιπάλων για την κατάκτηση της νίκης, που τελικά χαμογέλασε στην ομάδα του Π.Ο.Ε., μόλις λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί και η παράταση του αγώνα.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ:

33΄: Δυνατό σουτ του Παναγιώτου της Δολίχης έφυγε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Π.Ο.Ε.
39΄: Μια περίεργη φάση έφερε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ. Ο Σισμανίδης εκτελεί φάουλ, αλλά λάθος ενέργεια του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Λικάϊ και κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας, αντί να την απομακρύνει, την στέλνει στην εστία του, γράφοντας το 1-0 για τον Π.Ο.Ε.
41΄: Ωραία επίθεση του Δολιχιακού και με υποδειγματική κεφαλιά ο Γκόγκουρας ισοφαρίζει σε 1-1 .
46΄: Έυθύβολο σουτ του Ελευθεριάδη του ΠΟΕ φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας της Δολίχης.
85΄: Πολύ καλή ομαδική προσπάθεια των γηπεδούχων και μετά από σέντρα του Γκαμπέτα, ο Ματούλας με σουτ γράφει το 2-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.
88΄: Τα πανηγύρια κράτησαν λίγο για τον ΠΟΕ, αφού ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι σε ανατροπή παίκτη και ο Σουγλής Στέφανος που το εκτελεί, γράφει το τελικό 2-2, στέλνοντας τους μονομάχους σε παράταση.
103΄: Μοναδική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν δυνατή κεφαλιά του Σουγλή Κ. υποχρεώνει τον Ελασσονίτη τερματοφύλακα Γκουτζουρέλα να διώξει σε κόρνερ την τελευταία στιγμή με υπερπροσπάθεια.
110΄: Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Νίκου Φώλλα από δεξιά και με δυνατό σουτ από καλή θέση ο συνήθης ύποπτος εξαιρετικός για ακόμα ένα αγώνα Ματούλας γράφει το τελικό 3-2, μέσα σε τρελά πανηγύρια.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Βλιώρα, Βασιλού, Γκαραβέλη

[wpg_thumb]

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Νίκος Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Αβέλλας, Σιαφαρίκας, Καζάκης, Μπούσιας(95΄ Περτζιόνι), Ελευθεριάδης, Ματούλας, Γκαμπέτας, Καραμάνος, Σισμανίδης( λ.τ. 56΄ Ντούφας), Τζήκας(67΄ Καλτέκης).

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ(Κώστας Καζάκης): Λικάϊ, Σαπάκος, Κατσιαμήτας(89΄ Κουτσογιάννης), Σουγλής Στέφ. Μπέλτσιος, Ράμμος(85΄ Σκάντζος), Παναγιώτου, Γκόγκουρας, Τριανταφύλλι, Σουγλής Κ., Καϊμακάμης(73΄ Τσάτσος).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment